Dying Light arkadaşla beraber tekrardan oynanabilir mi?

RİCK GRİMES1

Decapat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba arkadaşlar. Ben Dying Light'a başladım biraz oynadım ve karşıma tek mi yoksa arkadaşlarınla mı devam edeceksin diye seçenek çıktı. Sonra ben teki seçtim. 10 dakika daha oynayıp bıraktım sonra bana arkadaşım beraber girelim dedi. Ben de tamam dedim arkadaşım oyunu önceden bitirdi ama eskiden oynadığı için bir daha oynamak istiyor. Biz nasıl yapabiliriz? Bilgisi olan var mı? Arkadaşım daha önceden oyunu bitirdiği için tekrar oraya kadar oynamalı mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Full olarak bitirdiği kayıtlı hesabı ile sizinle sıfırdan oynayabiliyor. Tek fark bütün silahları duruyor. Çok istiyorsanız sıfır save açıp tam anlamıyla da sıfırdan başlayabiliyorsunuz. İstediği göreve katılabilir arkadaşınız.

Oyunu tekrar yüklüyorum, özlemişim. 🥹

Öncelikle merhaba arkadaşlar. Ben Dying Light'a başladım biraz oynadım ve karşıma tek mi yoksa arkadaşlarınla mı devam edeceksin diye seçenek çıktı. Sonra ben teki seçtim. 10 dakika daha oynayıp bıraktım sonra bana arkadaşım beraber girelim dedi. Ben de tamam dedim arkadaşım oyunu önceden bitirdi ama eskiden oynadığı için bir daha oynamak istiyor. Biz nasıl yapabiliriz? Bilgisi olan var mı? Arkadaşım daha önceden oyunu bitirdiği için tekrar oraya kadar oynamalı mı?
Oynayabilirsin sorun yok ayarlar kısmından online kısmını sadece arkadaşlar olarak ayarlayıp arkadaşına katılması için lobi daveti atabiliyorsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı