Dying Light atmosferi acayip geriyor

unutmabeniAsla

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar Dying Light oynamak istiyorum ama oyun acayip geriyor. Çatıdan çatıya atlamak bile istemiyorum düşerim diye. Oyunu oynamak çok istiyorum ama atmosferde fena iyi. Üstüne daha gece oynamadım bile. En son gece olurken korkudan sildim oyunu. Ne yapsam? Arkada gameplay videosu vs mi açsam arkadan oynarken ses olsun diye?

Dostum sadece bir oyun sesi kısabilirsiniz veya ekran parlaklığını kısabilirsiniz ya da uzaktan bakarak oynayabilirsiniz.

Hocam oyunun gece atmosferi çok gergin gece olduğu zaman "Ecel" adında özel bir zombi türü çıkıyor ve insanı son hız kovalıyor ama aynı zamanda oyuncaya da ekstra güç geliyordu diye hatırlıyorum lakin Dying Light oynanmaya kesinlikle değer o gerginlik insanı dinç tutuyo oynarken, kendini kasarak oynamaya çalış bence alışıyosun zaten bi süre sonra tek atıyosun zombilere.

sağ olun hocam bakalım artık indiriyorum şu anda tekrar.

Oyun amacına ulaşmış desene Şaka bir yana o kadar korkuyorsan WeMod kurup ölümsüzlük acıp kafana göre oynayabilirsin.

Oyun amacına ulaşmış desene Şaka bir yana o kadar korkuyorsan WeMod kurup ölümsüzlük acıp kafana göre oynayabilirsin.
gerçekten iyi oyun yapmışlar Hocam şarkı vs açıp oynayacağım zombi oyunu değilde parkur oyunuymuş gibi.

Gerçekten iyi oyun yapmışlar Hocam şarkı vs açıp oynayacağım zombi oyunu değil de parkur oyunuymuş gibi.

Sevip bitirirseniz 2. oyunuda tavsiye ederim çok daha iyi bir oyun bana kalırsa özellikle seçimli olması ve seçimlerin sonuçları ciddi değiştirmesi beni bayağı etkilemişti.

şu an arkada açık bende oynuyorum zombiler sonuçta jumpscare atmıyor öldürüp geçiyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…