Steam Dying Light başarım sayılmıyor

Polozhenie

Hectopat
Daha fazla  
Üşenmedim saydım sırf başarım için 47 tane yan görev tamamlamama rağmen Steam'de bunu saymayıp 10 olarak gösteriyor ve başarımı vermiyor. Bunu çözmemin bir yolu var mı? Zaten resimde 10 taneden fazla olduğu gözüküyor. (not: ss'i dlc den almışım normal oyunda 47 yan görev tamamladım.)
Ekran_goruntusu_2024-09-22_144703.png
20240922144600_1.jpg

Üşenmedim saydım sırf başarım için 47 tane yan görev tamamlamama rağmen Steam'de bunu saymayıp 10 olarak gösteriyor ve başarımı vermiyor. Bunu çözmemin bir yolu var mı? Zaten resimde 10 taneden fazla olduğu gözüküyor. (not: ss'i dlc den almışım normal oyunda 47 yan görev tamamladım.)Eki Görüntüle 2315551Eki Görüntüle 2315555
Hocam bütün başarımları yaptığınıza emin misiniz Dying Light'ın interactive maplarına iyice baktınız mı?(Dying Light interactive map diye Google'da aratın bütün görevleri gösteriyor belki atladığınız görevler vardır)ya da yeni save açın yeni profilden yan görev yapın bakalım sayacak mı(eski profiliniz yedekleyin olmaz ise eskisine dönersiniz)

Son düzenleme:
Hocam bütün başarımları yaptığınıza emin misiniz Dying Light'ın interactive maplarına iyice baktınız mı?(Dying Light interactive map diye Google'da aratın bütün görevleri gösteriyor belki atladığınız görevler vardır)ya da yeni save açın yeni profilden yan görev yapın bakalım sayacak mı(eski profiliniz yedekleyin olmaz ise eskisine dönersiniz)
Hocam sayıyordu zaten, 39 a kadar yan görevleri saydı steamden çıkıp yine girdim 10 gösteriyor. Mapte yapılacak görev kalmadı. Ha zaten başarım 44 istiyor ben 47 tane yaptım.

Bide şöyle bir şey söyliyim, bazen girdiğim zaman 3 4 başarım ardı ardına veriyor. Bunu da çözemedim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı