Dying Light başlangıçta ne yapılmalı?

Hocam bazı gizli silahlar var, bazı noktalar da isimlerini şu an hatırlamıyorum. Youtube dan yardım alarak güçlü silahları da bulabilirsiniz.

Hocam bazı gizli silahlar var, bazı noktalar da isimlerini şu an hatırlamıyorum. Youtube dan yardım alarak güçlü silahları da bulabilirsiniz.

Excalibur'u buldum 5 vuruşta kırıldı Diğer silahlar için Varoşlardan çıkmam gerekiyor.

Oyunu sevmeyen görmedim Neyse, sonuçta zevkler ve renkler tartışılmaz.
Valla hocam 2-3 gece oynadım ama nedense oyun moduna giremedim hiç. Gerçi bu aralar genel olarak hiç oyun oynama modum yok. Kaç bin saat Division 2 oynamışlığım var, bu aralar ona bile giresim yok.
Bakalım geçsin biraz zaman tekrar oynayacağım. Yoksa oyun cidden güzel görünüyor. Hızlı bir oyun.

Zombi öldür ve XP kas. Parkur yaparak evleri gir ve içerisindeki her eşyayı topla. Üzerindeki değerli eşyaları satıcıya sat. Kazandığın paralar ile silah veya geliştirme alabilirsin.

Açıkçası oyun hızlı bittiği için pek gelişmeye gerek olduğunu sanmıyorum. Evlerden bulduğun eşyaları satmak veya kullanmak yeterli olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…