Merdo34 Hectopat Katılım 23 Ekim 2022 Mesajlar 6.866 Makaleler 1 Çözümler 14 Yer İstanbul 31 Mart 2023 #11 dadashaktan dedi: Açık dünya, Dying Light benzeri kanlı parçalama oyunları önerir misiniz? Online, tek oyunculu olursa güzel olur. Düşük-orta sistem. Genişletmek için tıkla... Dying Light da ki açık dünya,zombi-insan yakın dövüş formülünü Dying Light 2 ve Dead İsland dışında bulamazsınız.
dadashaktan dedi: Açık dünya, Dying Light benzeri kanlı parçalama oyunları önerir misiniz? Online, tek oyunculu olursa güzel olur. Düşük-orta sistem. Genişletmek için tıkla... Dying Light da ki açık dünya,zombi-insan yakın dövüş formülünü Dying Light 2 ve Dead İsland dışında bulamazsınız.
dadashaktan Centipat Katılım 6 Ocak 2023 Mesajlar 480 Daha fazla Cinsiyet Diğer 9 Nisan 2023 #13 Merdo34 dedi: Dying Light da ki açık dünya, zombi-insan yakın dövüş formülünü Dying Light 2 ve Dead island dışında bulamazsınız. Genişletmek için tıkla... Dead ısland güzel oyun fakat Dying Light'e göre fiziği kötü geldi bana. Ama yeniden almayı düşünüyorum.
Merdo34 dedi: Dying Light da ki açık dünya, zombi-insan yakın dövüş formülünü Dying Light 2 ve Dead island dışında bulamazsınız. Genişletmek için tıkla... Dead ısland güzel oyun fakat Dying Light'e göre fiziği kötü geldi bana. Ama yeniden almayı düşünüyorum.