Dying Light çok zor

LastRemaining

Kilopat
Daha fazla  
YouTube'dan izlediğim videolarda Dying Light daha kolay. Zombiler sadece yürüyor. Ama benim oyunumda gündüz olmasına rağmen zombiler benden hızlı koşuyor ve parkour yapıyor. Bir tek bende mi böyle. Oyunu yakında zamanda bitiren ya da oynayan arkadaşlar varsa yazabilir mi? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet oyunu gerçekçi kılan da bu sanırım. Zorluklarla mücadele eder bir survivor oluyorsunuz adeta .

Normal DL oynama bence 'The Following' adlı dlc sini oyna hem daha güzel, hemde daha açık alan.Pişman olmazsın.

Hızlı koşan zombiler çok ses çıkartınca geliyorlar. Onların gecesi gündüzü yok gece zaten hayatta kalmak volatileler yüzünden neredeyse imkansız. Haritada olan bazı patlayıcı maddeler, bazı arabaların alarmları ve bazı çatılar kırılabiliyor ve fazla ses çıkarmış oluyosunuz haritadada belli oluyor zaten hızlı koşan zombiler geliyor ya öldürüceksiniz yada safe hause lere gidip gitmelerini bekleyeceksiniz.

Oyun başlarda zor gelebilir çünkü elinizde sadece pipe, wrench gibi kötü silahlar oluyor gelişmeniz lazım. O parkur yapan zombiler yüksek ses'e geliyor oynarken dikkatli olman gerekli, gece zaten oyun oynanamaz dereceye ulaşıyor yukarıdaki arkadaşın dediği gibi volatile'lar yüzünden, doğrudan hikayeye odaklanma biraz eğlenmenin tadını çıkar ve skill'lerini geliştir.

Hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim. Hiç ses çıkarmadan yürüsem bile o zombiler bi şekilde beni buluyor. Neyse yapıcak birşey yok bu şekilde oynamaya devem edicem artık.

Bende daha demin steamdan satın alıp indirdim. Daha önce torrentten indirip oynamıştım. Zombiler normal değiller normal zombiler ama koşucular gibi hızlı koşuyorlar. Gerçekten fazla zor şuanda oyun nedense ilk başlarda bukadar zor değildi normalde
Böyle oynanmaz bu daha ilk görevde bile 10 defa öldüm bütün zombiler koşuyor. Bunun bi kapatma ayarı falan olması lazım daha ilk başında böyle olursa ilerki zor görevleri geçmek imkansız olur.

Son düzenleme:
Kimse dikkat çekmemiş, oyunda Left 4 Dead etkinliği var. Left 4 Dead oyunundaki zombiler Dying Light oyununa konuk olduğu için hepsi koşucu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…