Dying Light: Definitive Edition Duyuruldu

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036

Techland imzası taşıyan Dying Light, son 7 yılda adından bolca söz ettirdi ve artık oyunun gelişimi sona eriyor. Bunu kutlamak amacıyla stüdyo Dying Light: Definitive Edition’ı duyurdu. 9 Haziran’da piyasaya sürülecek oyunun aktif geliştirmenin büyük finaline işaret ettiği duyuruldu. Definitive Edition, oyunun hemen eksiksiz bir sürümü olarak karşımıza çıkıyor. Sürüm, temel oyunu ve yıllar içinde […]

Devamı: Dying Light: Definitive Edition Duyuruldu
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Korkutmak değil de beni cidden çok duygulandırmıştı bu oyun ya. Bir de ben müzik dinleyerek oyun oynamayı severim

Yok ben 5 yıldır oynuyorum oyunu. Bana oyunu göndermişlerdi çok önceden. İlk kapalı beta üyesiyim.

O zamanlar oyun nasıldı bahseder misiniz? Ciddi bir downgrade var. Siz oynadığınızda bu downgrade var mıydı?

Downgrade derken, nasıl yani hocam?

2. oyunun oynanış videoları ile çıkan hali arasındaki grafik farkından bahsediyorum. Neden böyle bir renk paletine geçtiklerini bir türlü anlayamadım. Anlayabileceğimi de sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…