Dying Light: Definitive Edition Duyuruldu

Şu firma fanboyluklarını bir bırakamadınız. Adam oynamadığı oyunu bile böyle savunuyorsa körü körüne daha da bir şey demiyorum, hadi eyvallah.

Dostlar bu oyuna sürekli güncelleme geliyor bende bilgisi olan var mı? Bazen 300 MB, bazen 2 GB haftada bir kere kesinlikle güncelleme geliyor. Sıkıntı olan arkadaşlarım arasında sadece bana geliyor bu güncellemeler.

Şu firma fanboyluklarını bir bırakamadınız. Adam oynamadığı oyunu bile böyle savunuyorsa körü körüne daha da bir şey demiyorum, hadi eyvallah.
Oyun zaten çok güzel bunda ovunulmeyecek ne var isterse fanboylugunu yapar buna sen karar veremiyorsun malesef

Oyun zaten çok güzel bunda ovunulmeyecek ne var isterse fanboylugunu yapar buna sen karar veremiyorsun malesef
Ben oyun kötü mü diyorum? Firma fanboyluğunu saçma buluyorum. Bence okuduğunu anlamaya çalış önce. Para verdiği şeyi ölümüne savunanlar baya komik.

Kimsenin yapmadığı zamanlarda Türkçe altyazı ekleyen firmayı bırakın da övelim bir zahmet. İlk oyunu ben de çok sevmem.
İlk oyunu severek oynadım çıktığı yıl, oyun gayet güzel, başarılı.

5 saat oynayıp bırakmıştım bilmiyorum görevleri çok kötüydü ama parkuru ve gece yarattığı gerilim çok başarılıydı gerçekten gece çıktığımda korkuyordum en kötü mekanigi ise 4-5 vuruşta silah kırılıyordu bıkmıştım o durumdan belki tekrar bir şans veririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…