Dying Light Enhanced Edition (17 TL) vs Dying Light 2 (170 TL)

İlk oyunu bitirdim, The Following ile oyun bambaşka bir hal almış, 17TL bu oyun için inanılmaz ucuz bir fiyat, ikinci oyuna da yeni başlıyorum ikinci oyun da kendini epey geliştirmiş gibi duruyor her ikisini de tavsiye ederim grafikleri, parkuru ve dövüş sistemi olsun her ikisinin de halen gideri var.
GoW alır oynarsın, hikayeyi bitirince (bana göre) pek bir olayı kalmaz, ama Dying Light her zaman geri dönülebilecek bir oyun.

Evet büyük ihtimalle kyle crane night hunter ama kesin bir bilgi yok bence yaşama şansı var çünkü Spike vs hala yaşıyorsa Crane de yaşayabilir bence.Ama en azından 2. oyunda görseydik keşke hocam tadından yenmezdi.

Öyle bir yazmışsın ki 15 fps bile olsa girip oynayasım geldi.
Bende 20 fps bitirdim hocam her türlü sarıyor ya çok takma

Birde hocam Erol Asani kaçmadı mı zaten helikopterle Harran'dan yan görevle yaşıyo olamaz mı?

2. oyun 70-80 saat götürür mü hocam sıkılmadan indirim bitmeden almayı düşünüyorum ?

2. oyun 70-80 saat götürür mü hocam sıkılmadan indirim bitmeden almayı düşünüyorum?

Yeni Assassin's Creed'ler gibi bir açık dünyaya sahip hikaye anlatımı iyi yan görevler iyi mekanikler süper bence götürür. Sıkılmadan 95 saat oynadım.

Zaten o sorulara cevap istediği için insanlar oyunu kötülüyor sürekli. 2. DLC'de bu tarz soruların cevaplanacağını söylediler. 2015'te aiden yeni doğmuştu. Ayrıca bu tarz bir devam hikayesi yazmak zorunlu mu? Değil. İnsanlar bunu anlayamıyor sürü şeklinde oyunu gömüyorlar.

Son düzenleme:

Cevabınız için teşekkür ederim açık dünya ve rpg oyunları favorimdir yalnız ben dlcsiz almayı düşünüyorum deluxe ya da ultimate almadan da oynanır mı bahsettiğiniz gibi yoksa alsam mı ?

Benim oyun gözüme çarpıp duruyordu. Bugün ekledim. Hatta biraz önce oyundan çıktım. Başı biraz saçma gelse de grafiler güzel. Oynanır.

Dyingh lıght Total da iyi bir oyun. Hem 1 hem 2.beğeneni olur beğenmeyeni olur. Bu oyun bir FPS kamerasının en yakıştığı oyundur. Oyun kötü değil hocam. Oyun içi spoiler fazla veriyorlar birazdan modaratörler zımbalar.

Aynen oyun indirip oynamamışlar var daha ben gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…