Godlixy Hectopat Katılım 15 Ağustos 2021 Mesajlar 1.940 Çözümler 9 Daha fazla Sistem Özellikleri İntel i5-6600 | Sapphire Pulse RX 590 Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2023 #51 Cordyceps_65 dedi: Bu arada bende Dying Light 2'nin ilk oyundan çoğu konu da iyi olduğunu düşünüyorum Genişletmek için tıkla... Değişir , herkesin zevki farklı.Ama genel olarak ilk oyun daha çok seviliyor.
Cordyceps_65 dedi: Bu arada bende Dying Light 2'nin ilk oyundan çoğu konu da iyi olduğunu düşünüyorum Genişletmek için tıkla... Değişir , herkesin zevki farklı.Ama genel olarak ilk oyun daha çok seviliyor.
Cthulhussy Decapat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 752 Çözümler 1 15 Şubat 2023 #52 Godlixy dedi: Değişir , herkesin zevki farklı.Ama genel olarak ilk oyun daha çok seviliyor. Genişletmek için tıkla... Bunu size demiyorum yanlış anlamayın ama bence çoğu kişi sürü psikolojisine giriyor ve nostaljiye yenik düşüyor, Dark Souls serisi için de aynı durum geçerli pek çok kişi ilk oyunu en iyisi olarak görür ama objektif bakıldığında 3 çok daha iyi.
Godlixy dedi: Değişir , herkesin zevki farklı.Ama genel olarak ilk oyun daha çok seviliyor. Genişletmek için tıkla... Bunu size demiyorum yanlış anlamayın ama bence çoğu kişi sürü psikolojisine giriyor ve nostaljiye yenik düşüyor, Dark Souls serisi için de aynı durum geçerli pek çok kişi ilk oyunu en iyisi olarak görür ama objektif bakıldığında 3 çok daha iyi.