Epic Games Dying Light: Enhanced Edition alınır mı?

BOZKURT55

Picopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD RYZEN 5 5600 İŞLEMCİ MSI A520M-A PRO ANAKART NVİDİA GEFORCE 4060 Tİ 16GB EKRAN KARTI 1 TB SSD 16 GB RAM
Meslek
Elektrik Bakım Ustası
Dying Light: Enhanced Edition Epic Games'te indirim de 591 TL'den 177 TL indirme girmiş tavsiye eder misiniz bu fiyata alınır mı?

Steam'den 28 TL'ye Definitive Edition almıştım. Epic'ten alınır mı? Bilmem ama oyun gayet güzel değer fiyatına.

Steam'den 28 TL'ye Definitive Edition almıştım. Epic'ten alınır mı? Bilmem ama oyun gayet güzel değer fiyatına.
Enhanced Edition ile Definitive Edition farkı nedir

Enhanced Edition ile Definitive Edition farkı nedir?

Enhanced Edition da bazı DLC'ler bulunurken Definitive Edition da mevcut olan bütün DLC'ler ve expansion pack bulunuyor.

Enhanced Edition da bazı DLC'ler bulunurken Definitive Edition da mevcut olan bütün DLC'ler ve expansion pack bulunuyor.
Peki steam de düz Dying Light 66 tl sizce hangisini almalıyım ?

Peki Steam de düz Dying Light 66 TL sizce hangisini almalıyım?

Şahsen Epic Games'ten oyun almam çünkü korsan ile Epic arasında çok da bir fark görmüyorum. Ama the following paketini oynamazsanız bence pişman olursunuz o yüzden Epic'ten al derim.

Şahsen Epic Games'ten oyun almam çünkü korsan ile Epic arasında çok da bir fark görmüyorum. Ama the following paketini oynamazsanız bence pişman olursunuz o yüzden Epic'ten al derim.
Tamamdır teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı