Dying Light enhanced editon Epic Games'den alınınca yapılması gerekenler

• Konuyu başlatan b3nz
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 1.071

b3nz

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS PRİME A520M-K 4200MHZ
AMD Ryzen 7 5700X3D
ASUS RTX 4060 OC EDİTON
16GB(2x8)3600MHZ RAM
Meslek
Serbest meslek
Epic Games'in bedava yaptığı Dying Light alınınca yapılması gereken bir şey var.
techlandgg.com'a gidip hesabınızı doğrulayıp Epic Games hesabınızıda gösterip ve hediyeyi claimleyince size Dying Light 1 ve Dying Light 2'yi verdim demektedir.
Böylece bu 2 oyunu garantiye almakta bulunuyorsunuz unutmayın bir süre sonra hata olabilir ya da ödüllerden muaf kalabilirsiniz.

1680807342326.png

Epic Games'in bedava yaptığı Dying Light alınınca yapılması gereken bir şey var.
techlandgg.com'a gidip hesabınızı doğrulayıp Epic Games hesabınızıda gösterip ve hediyeyi claimleyince size Dying Light 1 ve Dying Light 2'yi verdim demektedir.
Böylece bu 2 oyunu garantiye almakta bulunuyorsunuz unutmayın bir süre sonra hata olabilir ya da ödüllerden muaf kalabilirsiniz.

Eki Görüntüle 1729911

“Bu ödüle sahip olmak için Dying Light 1 ve Dying Light 2’ye sahip olmanız gerekiyor” çok farklı bir şey söylüyor.

size Dying Light 1 ve Dying Light 2'yi verdim demektedir.

Bu ödülü alabilmeniz için Dying Light ve Dying Light 2'ye sahip olmalısınız yazıyor ve akabinde hata kodu vermiş. Orada verdim diye bir şey yazdığını göremedim.

Bu ödülü alabilmeniz için Dying Light ve Dying Light 2'ye sahip olmalısınız yazıyor ve akabinde hata kodu vermiş. Orada verdim diye bir şey yazdığını göremedim.
ingilizcem pek iyi sayılmaz zaten çeviriciyide kullanmadım hatam var ise kusura bakmayın.

Ama epic games'de 2 oyun 2 eklenti diyor onu demesin?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı