G. Sara Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 1.601 Makaleler 1 Çözümler 2 29 Mart 2021 #1 Merhaba, sorum çok basit. Oyunu bitirdiğim Save'im gitmeden yeni oyuna nasıl başlayabilirim Dying Light'ta?
Merhaba, sorum çok basit. Oyunu bitirdiğim Save'im gitmeden yeni oyuna nasıl başlayabilirim Dying Light'ta?
Xcylde Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 1.872 Çözümler 7 29 Mart 2021 #2 Yeni oyun açın olacaktır.
G. Sara Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 1.601 Makaleler 1 Çözümler 2 29 Mart 2021 #3 Xcylde dedi: Yeni oyun açın olacaktır. Genişletmek için tıkla... Ama ondan sonra eski Save gitmesin?
körbiginar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.727 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 29 Mart 2021 #4 Hocam New GAME+ üzerinden oynayabilirsiniz. Eşyalarınız da kalacaktır. G. Sara dedi: Ama ondan sonra eski Save gitmesin? Genişletmek için tıkla... Save üzerine yazıyor sanırım. Eşyalar kalıyor ama ng+ ta.
Hocam New GAME+ üzerinden oynayabilirsiniz. Eşyalarınız da kalacaktır. G. Sara dedi: Ama ondan sonra eski Save gitmesin? Genişletmek için tıkla... Save üzerine yazıyor sanırım. Eşyalar kalıyor ama ng+ ta.
G. Sara Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 1.601 Makaleler 1 Çözümler 2 29 Mart 2021 #5 körbiginar dedi: Hocam New GAME+ üzerinden oynayabilirsiniz. Eşyalarınız da kalacaktır. Save üzerine yazıyor sanırım. Eşyalar kalıyor ama ng+ ta. Genişletmek için tıkla... Çünkü bende sınırsız mermili silah varda gitsin istemiyorum ama oyuna yeniden başlamak istiyorum hikayeye hayran kaldım.
körbiginar dedi: Hocam New GAME+ üzerinden oynayabilirsiniz. Eşyalarınız da kalacaktır. Save üzerine yazıyor sanırım. Eşyalar kalıyor ama ng+ ta. Genişletmek için tıkla... Çünkü bende sınırsız mermili silah varda gitsin istemiyorum ama oyuna yeniden başlamak istiyorum hikayeye hayran kaldım.
Nemai Megapat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 5.183 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2021 #6 3-4 tane saveim var benim. Yeni Oyun deyip başlatın direkt.
G. Sara Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 1.601 Makaleler 1 Çözümler 2 29 Mart 2021 #7 Nemai dedi: 3-4 tane saveim var benim. Yeni Oyun deyip başlatın direkt. Genişletmek için tıkla... Peki 0 eşyalarla başlayacağım değil mi?
Nemai dedi: 3-4 tane saveim var benim. Yeni Oyun deyip başlatın direkt. Genişletmek için tıkla... Peki 0 eşyalarla başlayacağım değil mi?
Nemai Megapat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 5.183 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2021 #8 G. Sara dedi: Peki 0 eşyalarla başlayacağım değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet, bir şeyiniz olmayacak.
G. Sara dedi: Peki 0 eşyalarla başlayacağım değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet, bir şeyiniz olmayacak.
G. Sara Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 1.601 Makaleler 1 Çözümler 2 29 Mart 2021 #9 Nemai dedi: Evet, bir şeyiniz olmayacak. Genişletmek için tıkla... Sağolun şimdi başlayacağım 0 dan sıkıldıktan sonra oyunu bitirdiğim save ime geçerim.
Nemai dedi: Evet, bir şeyiniz olmayacak. Genişletmek için tıkla... Sağolun şimdi başlayacağım 0 dan sıkıldıktan sonra oyunu bitirdiğim save ime geçerim.
Xcylde Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 1.872 Çözümler 7 29 Mart 2021 #10 G. Sara dedi: Ama ondan sonra eski Save gitmesin? Genişletmek için tıkla... Ne alaka gitmiyo ben kaç defa öyle bitirdim.
G. Sara dedi: Ama ondan sonra eski Save gitmesin? Genişletmek için tıkla... Ne alaka gitmiyo ben kaç defa öyle bitirdim.