Eskiden Enhanced paketin içinde the following DLC'si olurdu bunda yok sanırım yanlış görmediysem. Retouch Update ayağına insanları yine kazıklıyorlar. Fiyata yapılan zammı söylemiyorum bile.
20 TL'ye falan almıştım, bu fiyata pahalı fakat oynadığım en iyi oyunlardan beni içine çok çekmişti 4 kere falan bitirmişimdir. İlk defa oynayacaksanız direkt alın.
20 TL'ye falan almıştım, bu fiyata pahalı fakat oynadığım en iyi oyunlardan beni içine çok çekmişti 4 kere falan bitirmişimdir. İlk defa oynayacaksanız direkt alın.
Cidden eski olmasına rağmen harika oyun. Son güncellemede biraz optimizeyi bozdular zaten çok stabil değildi. Steam TL iken 17 TL'ye Definitive paketini almıştım
Cidden eski olmasına rağmen harika oyun. Son güncellemede biraz optimizeyi bozdular zaten çok stabil değildi. Steam TL iken 17 TL'ye Definitive paketini almıştım
Dying Light 2 biraz daha vur kır havasında gibi parkura çok ağırlık verilmiş. Geceleri korkutucu değil ecellerden kaçmak kolay olmaya başladı. 1. oyun favorimdir ama 2. oyunda oynanır öyle çöp sayılamaz pek.