KorayTR Hectopat Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 317 Çözümler 2 18 Mart 2020 #1 Arkadaşlar Dying Light'da F tuşuna basamıyorum. Q'ya basınca gözüküyor ama F tuşu çıkmıyor, yardım eder misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Mart 2020
Arkadaşlar Dying Light'da F tuşuna basamıyorum. Q'ya basınca gözüküyor ama F tuşu çıkmıyor, yardım eder misiniz?
Paslı Kova Centipat Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 61 Yer Kastamonu, Taşköprü Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Oyuncu 18 Mart 2020 #2 Ayarlardan tuş ayarlama vardır, baktın mı hiç? Artı 0 Eksi
KS KS KorayTR Hectopat Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 317 Çözümler 2 20 Mart 2020 #3 Paslı Kova dedi: Ayarlardan tuş ayarlama vardır, baktın mı hiç? Genişletmek için tıkla... Evet baktım. Ölünce düzeliyor, 5 dk sonra falan tekrar F tuşu çıkmıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Mart 2020 Artı 0 Eksi
Paslı Kova dedi: Ayarlardan tuş ayarlama vardır, baktın mı hiç? Genişletmek için tıkla... Evet baktım. Ölünce düzeliyor, 5 dk sonra falan tekrar F tuşu çıkmıyor.
Rustyn Kilopat Katılım 6 Eylül 2018 Mesajlar 485 Çözümler 4 20 Mart 2020 #4 Hiçbir eşya ile etkileşime geçemiyor musunuz? Mesela envanterden bir şey atın onu almayı deneyin. Eğer alamıyorsanız bir çeşit bug olması lazım. Artı 0 Eksi
Hiçbir eşya ile etkileşime geçemiyor musunuz? Mesela envanterden bir şey atın onu almayı deneyin. Eğer alamıyorsanız bir çeşit bug olması lazım.