Epic Games Dying Light Franchise Bundle 465 TL

Makaleler
20
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 7 7800X3D
Sapphire Pulse RX 9060 XT
Patriot Viper Venom 32 GB DDR5 6000MHz
GIGABYTE B650 GAMING X AX V2
Thermaltake Versa T27 TG | High Power Performance GD 800W 80+ Gold
Kingston 1TB KC3000 M.2
1738069304141.png

1549 TL olan Dying Light Franchise Bundle, Epic Games'te %70 indirimle 465 TL'ye düştü.

Paket içeriği:
  • Dying Light: Enhanced Edition
  • Dying Light 2: Stay Human - Reloaded Edition
  • Dying Light 2 Stay Human: Brecken Bundle
  • Dying Light 2 Stay Human: Rais Bundle
Oyun sayfası: https://store.epicgames.com/tr/bundles/dying-light-franchise-bundle

Bu oyunların amacı nedir? Daha önce herhangi bir YouTuber'dan izlemedim.
İlk oyunda Harran'da ortaya veren bir virüse çare bulmaya çalışıyoruz. Ve ikinci oyun çıktığına göre maalesef başarısız oluyoruz. Aslında ikinci oyunun başında dediği gibi: Başta bir aşı buluyoruz ama insan aç gözlü :)

İlk oyunda Harran'da ortaya veren bir virüse çare bulmaya çalışıyoruz. Ve ikinci oyun çıktığına göre maalesef başarısız oluyoruz. Aslında ikinci oyunun başında dediği gibi: Başta bir aşı buluyoruz ama insan açgözlü :)

Ben Dying Light 1 oynadım fakat hiç sevemedim. Dying Light 2'de güzel bir fiyata düşmüş 1'i sevmeyen 2'yi sevebilir mi sizce?

Ben Dying Light 1 oynadım fakat hiç sevemedim. Dying Light 2'de güzel bir fiyata düşmüş 1'i sevmeyen 2'yi sevebilir mi sizce?
Steam'den alırsan iade edebilirsin, Epic Games'i bilemediğim için bir şey diyemem ama dene derim. Ben 1'i çok sevdiğim için 2 çıktığı gibi almıştım 220 TL'ye. Sevmiyorsan yine sevmeyebilirsin ama 1'den daha geniş ve ferah bir ortam. 1. oyundaki ortam çok kasvetli ve korkunç. 2'de o kadar yok bence.

Steam'den alırsan iade edebilirsin, Epic Games'i bilemediğim için bir şey diyemem ama dene derim. Ben 1'i çok sevdiğim için 2 çıktığı gibi almıştım 220 TL'ye. Sevmiyorsan yine sevmeyebilirsin ama 1'den daha geniş ve ferah bir ortam. 1. oyundaki ortam çok kasvetli ve korkunç. 2'de o kadar yok bence.

Ben zaten Dying Light 1'deki görev tasarımlarını ve gereksiz gericiliğini beğenememiştim. Eğer 2.ci oyunda aşırı gerilim, korku öğeleri yoksa bakılabilir

Ben zaten Dying Light 1'deki görev tasarımlarını ve gereksiz gericiliğini beğenememiştim. Eğer 2.ci oyunda aşırı gerilim, korku öğeleri yoksa bakılabilir
Yaani hocam bir iki bölüm izleyin isterseniz. Ben ilk oyunu da oynadığım için ikincide çok daha rahat takıldım. Hatta bitirdikten sonra ecelleri peşime takıp dalga geçiyordum :D Oyun sesleri hala gerebilir. Ses olarak yaratıkların sesi aşırı farklı değil ama oynanış farklı.

Ben zaten Dying Light 1'deki görev tasarımlarını ve gereksiz gericiliğini beğenememiştim. Eğer 2.ci oyunda aşırı gerilim, korku öğeleri yoksa bakılabilir.

Ben en ufak korku öğesinden bile korkan biriyim. Tutorial kısmından korktuğum için atlamıştım 2'de yine gerilim hafif var haliyle ama birinci oyuna göre özellikle eceller net bir şekilde daha az korkutucu. Zaten arkadaşımla oynadım 2 oyunu da bence şans verilebilir gerek parkur mekanikleri olsun gerek hikayesi güzel oyun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı