Dying Light gamepad ile oynanır mı?

• Konuyu başlatan f12wx
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 2.618

f12wx

Hectopat
Evet soru belli. Gamepad ile oynanır mı? Xbox One üzerinden oynayacağım.

Ben denediğimde zevk almamıştım büyük ihtimalle önceden klavye ile deneyimim olduğundan ve zor geldiği için. Denemekten zarar gelmez.

Neden oynanmasın ki? Neredeyse bütün oyunlar gamepad ile oynanacak şekilde tasarlanıyor zaten. İki şekilde de bitirdim oyunu ve gamepad ile de çok zevk aldım.

Ben FPS oyunları gamepad ile rahat oynayamıyorum. Yine de kişiye göre değişir denemeden bilemezsiniz.

Ben gamepad ile sadece 2d oyunları oynadım hiç denemedim fps önceden de pc den klavy üzerinden oynamıştım.

Hemde oyun xboxta Türkçe değil mi?

Alışırsan oynanır ama başlangıçta işkence gibi geliyor. Fare ve klavye bu oyunda çok daha rahat. Aslında bu her FPS için geçerli ama Dying Light için ekstra daha geçerli oyun çok hızlı olduğu için.

Alışana kadar biraz zorlar alıştıktan sonra her oyunu gamepadle oynamak istersiniz. Ben 1 kere klavye mouse 1 kere gamepad ile bitirdim ikisinde de zevk almıştım. Gamepadin vuruş hissi falan daha kuvvetli geliyor bana.

Hangisi daha zevkli geliyorsa öyle oyna. Bana göre gamepad daha iyi hikayeli oyun olduğundan.

Normalde Steam üzerinden oynuyorum sadece kardeşimle Online hikayeli oynamak için birimiz Xbox üzerinden birimizde PC'den oynar diye düşündüm. Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…