Dying Light görevler görünmüyor

DarkLegendREA

Hectopat
Daha fazla  
Sağ taraf haritanın altında bende tek görevler yazıyor başkalarında prim falan hatta yan görevler bile gözüküyor. Nasıl düzeltebilirim?

Prim vb. görevler için kurtarıp güvenle bölge olarak aldığınız yerlerde dartların yanına gidip f tuşuna basarak görevleri aldıktan sonra ekranda çıkıyor prim görevleri.

Oyunda daha co-op açılmamıştır birkaç görev yaptıktan sonra crane yeni bir safe House açacak ve co-op açılacak, problem de çözülmüş olacak.

Kardes following bitmek üzere hikaye bitti.

Prim vb. görevler için kurtarıp güvenle bölge olarak aldığınız yerlerde dartların yanına gidip F tuşuna basarak görevleri aldıktan sonra ekranda çıkıyor prim görevleri.

Teşekkür ederim işe yaradı.

Dostum Following'de olduğunu belirtseydin Ana hikaye diye bir şey olmadığını Respect kazanıp Ana hikaye görevini açacağını söylerdim ayrıca prim için prim tabloları var Dart'ın üstünde oraya tıklayıp alabilirsin.

Rica ederim iyi oyunlar.

Gaziantep'te mi oturuyorsun eğer öyleyse ben de.

Dostum Following'de olduğunu belirtseydin Ana hikaye diye bir şey olmadığını Respect kazanıp Ana hikaye görevini açacağını söylerdim ayrıca prim için prim tabloları var Dart'ın üstünde oraya tıklayıp alabilirsin.
Sağol teşekkür ederim

Dostum Following'de olduğunu belirtseydin ana hikaye diye bir şey olmadığını respect kazanıp ana hikaye görevini açacağını söylerdim ayrıca prim için prim tabloları var Dart'ın üstünde oraya tıklayıp alabilirsin.

Peki topluluk etkinliği nasıl gözükür.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı