A Ancoda Centipat Katılım 19 Nisan 2024 Mesajlar 577 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2024 #1 Selamlar yeni başlamıştım. Biri geldi silahın var mı falan diye sordu, beni bayağı bir korudu ancak cevap yazma tuşu yangısı bilmiyorum. Yardımcı olabilir misiniz?
Selamlar yeni başlamıştım. Biri geldi silahın var mı falan diye sordu, beni bayağı bir korudu ancak cevap yazma tuşu yangısı bilmiyorum. Yardımcı olabilir misiniz?
erdemflx Decapat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 308 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD RADEON GRAPHİCS AMD RYZEN 7 5700U 16GB RAM 512GB Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2024 #2 Enter tuşuna basmayı dene. erdemflx dedi: Enter tuşuna basmayı dene. Genişletmek için tıkla... Ya da ı tuşuna. İşe yaradı mı? Artı 0 Eksi
Enter tuşuna basmayı dene. erdemflx dedi: Enter tuşuna basmayı dene. Genişletmek için tıkla... Ya da ı tuşuna. İşe yaradı mı?
KS KS A Ancoda Centipat Katılım 19 Nisan 2024 Mesajlar 577 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2024 #3 erdemflx dedi: Enter tuşuna basmayı dene. Ya da ı tuşuna. İşe yaradı mı? Genişletmek için tıkla... Oyundan çıktım yarın denerim. erdemflx dedi: Enter tuşuna basmayı dene. Ya da ı tuşuna. İşe yaradı mı? Genişletmek için tıkla... Sağ ol kanka oldu. Son düzenleme: 21 Eylül 2024 Artı 0 Eksi
erdemflx dedi: Enter tuşuna basmayı dene. Ya da ı tuşuna. İşe yaradı mı? Genişletmek için tıkla... Oyundan çıktım yarın denerim. erdemflx dedi: Enter tuşuna basmayı dene. Ya da ı tuşuna. İşe yaradı mı? Genişletmek için tıkla... Sağ ol kanka oldu.