T Twelphen Femtopat Katılım 12 Mayıs 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2024 #1 Yaklaşık 3 defa bitirmeme rağmen sürekli başa sarıyor tekrar geri dönüyorum sonra tekrar hapishaneye gidiyorum ama görev bir türlü bitmiyor.
Yaklaşık 3 defa bitirmeme rağmen sürekli başa sarıyor tekrar geri dönüyorum sonra tekrar hapishaneye gidiyorum ama görev bir türlü bitmiyor.
DMN Decapat Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 8.129 Çözümler 22 12 Mayıs 2024 #2 Twelphen dedi: Yaklaşık 3 defa bitirmeme rağmen sürekli başa sarıyor tekrar geri dönüyorum sonra tekrar hapishaneye gidiyorum ama görev bir türlü bitmiyor. Genişletmek için tıkla... O görev değil tekrarlanabilir etkinlik efsanevi seviye silah kasmak için falan yapabilirsin onu Artı 0 Eksi
Twelphen dedi: Yaklaşık 3 defa bitirmeme rağmen sürekli başa sarıyor tekrar geri dönüyorum sonra tekrar hapishaneye gidiyorum ama görev bir türlü bitmiyor. Genişletmek için tıkla... O görev değil tekrarlanabilir etkinlik efsanevi seviye silah kasmak için falan yapabilirsin onu
KS KS T Twelphen Femtopat Katılım 12 Mayıs 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2024 #3 Cidden ni peki ondan nasıl çıkabilirim bir süre baktım ama DMN dedi: O görev değil tekrarlanabilir etkinlik efsanevi seviye silah kasmak için falan yapabilirsin onu Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Cidden ni peki ondan nasıl çıkabilirim bir süre baktım ama DMN dedi: O görev değil tekrarlanabilir etkinlik efsanevi seviye silah kasmak için falan yapabilirsin onu Genişletmek için tıkla...
DMN Decapat Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 8.129 Çözümler 22 12 Mayıs 2024 #4 Twelphen dedi: Cidden ni peki ondan nasıl çıkabilirim bir süre baktım ama Genişletmek için tıkla... Kıyıda tekne var tekneden çıkış yapabilirsin. Artı 0 Eksi
Twelphen dedi: Cidden ni peki ondan nasıl çıkabilirim bir süre baktım ama Genişletmek için tıkla... Kıyıda tekne var tekneden çıkış yapabilirsin.
KS KS T Twelphen Femtopat Katılım 12 Mayıs 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2024 #5 DMN dedi: Kıyıda tekne var tekneden çıkış yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim Artı 0 Eksi
DMN dedi: Kıyıda tekne var tekneden çıkış yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim