Dying Light ilk oyundan mı başlanmalı?

EduaG01

Hectopat
Arkadaşlar 2. oyun Epic'te güzel indirime girmiş, 2. oyun için ilk oyunu oynamaya gerek yok sanırım ama 3. oyun ilk oyunun devamı olacak diyorlar. Sizce ilk oyundan mı başlamalıyım 2. oyundan mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar 2. oyun Epic'te güzel indirime girmiş, 2. oyun için ilk oyunu oynamaya gerek yok sanırım ama 3. oyun ilk oyunun devamı olacak diyorlar. Sizce ilk oyundan mı başlamalıyım 2. oyundan mı?

1. oyunda güzel indirimde hem Steam hem de Epic Games'te. 2. oyun ayrı bir oyun gibi ama 1. oyuna göndermeler mevcut. 1. oyunu kesinlikle oynamalısın 3. oyundan bir halt anlamazsın. Ek olarak 1. oyunda ana hikaye ve the following DLC'si bulunuyor normal oynayışta Total'de 50 saat hikayesi var.

İkisini de oyna ki bana göre zaten ilk oyun ikinci oyundan bile daha iyi iki parkur ve grafik olarak daha iyi olsa da Dying Light 1 ve the following DLC sinin sana muazzam şeyler yaşatacağına eminim.

İkisini de oyna ki bana göre zaten ilk oyun ikinci oyundan bile daha iyi iki parkur ve grafik olarak daha iyi olsa da Dying Light 1 ve the following DLC sinin sana muazzam şeyler yaşatacağına eminim.
İlk oyunla başlayalım o zaman

2. oyunun parkuru daha iyi hocam ilk oyunun parkuru çok kalitesiz 2. ye göre.

Şart yok hangisinden başlamak istiyorsan sana kalmış. İkincisi daha detaylı daha gelişmiş ve daha bir çok şey. Birincisinin atmosferini asla unutamazsın ilkinden başlarsan daha güzel başlangıç yapmış olursun. Ben ilk oyununu iki defa bitirdim üçüncü denememde hikayenin %98'inde kaldım bitirememiştim. Çok sarıyor.

İlk oyunu oyna ama bitirince biraz ara verip sonra 2. oyunu oyna, evet 2. oyunla 3. oyunun bir bağlantısı olmayacak ama 1. oyunda karekteri fulleyip 2. oyuna geçersen karakter inanılmaz hantal gelecek bu yüzden muhtemelen sıkılıp bırakacaksın o yüzden 1. oyunu oyna 2. oyun şart değil ama oynamak istersen arasına ufak bir süre sıkıştır ki ilk oyundaki mekanikler kafandan biraz çıksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…