Baskrimum Hectopat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 133 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2023 #1 Zombi modu oynuyorum ve yaklaşık 30 dakikadır bu hatayı alıyorum. Çözümü var mıdır?
Livo Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 3.979 Makaleler 2 Çözümler 24 9 Nisan 2023 #11 efearda013 dedi: İkimiz de Epic'ten aldık Epic'le alakalı bir şey olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Olabilir VAC Steam'e özel bir şey. Artı 0 Eksi
efearda013 dedi: İkimiz de Epic'ten aldık Epic'le alakalı bir şey olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Olabilir VAC Steam'e özel bir şey.
E efearda013 Decapat Katılım 6 Aralık 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2023 #12 Livo dedi: Olabilir VAC Steam'e özel bir şey. Genişletmek için tıkla... normalde benim steam'de var ama beraber giremiyoruz öyle olunca da birimiz epic birimiz steam Artı 0 Eksi
Livo dedi: Olabilir VAC Steam'e özel bir şey. Genişletmek için tıkla... normalde benim steam'de var ama beraber giremiyoruz öyle olunca da birimiz epic birimiz steam
Livo Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 3.979 Makaleler 2 Çözümler 24 9 Nisan 2023 #13 Baskrimum dedi: Eki Görüntüle 1732867 Genişletmek için tıkla... Oyununuz betada olabilir. efearda013 dedi: Normalde benim Steam'de var ama beraber giremiyoruz öyle olunca da birimiz Epic birimiz Steam. Genişletmek için tıkla... Yerel ağ üzerinden girebiliyor olmanız lazım. Dosya Ekleri Screenshot_68.png 71,7 KB · Görüntüleme: 126 Screenshot_69.png 48,1 KB · Görüntüleme: 163 Artı 0 Eksi
Baskrimum dedi: Eki Görüntüle 1732867 Genişletmek için tıkla... Oyununuz betada olabilir. efearda013 dedi: Normalde benim Steam'de var ama beraber giremiyoruz öyle olunca da birimiz Epic birimiz Steam. Genişletmek için tıkla... Yerel ağ üzerinden girebiliyor olmanız lazım.
H Hector Salamanca Hectopat Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 449 Çözümler 2 9 Nisan 2023 #14 Baskrimum dedi: Eki Görüntüle 1732867 Genişletmek için tıkla... Cloudflare gibi DNS filan açıksa ondan olabilir. Ben de aynı sorunu yaşıyordum DNS kapatınca düzeldi. Artı 0 Eksi
Baskrimum dedi: Eki Görüntüle 1732867 Genişletmek için tıkla... Cloudflare gibi DNS filan açıksa ondan olabilir. Ben de aynı sorunu yaşıyordum DNS kapatınca düzeldi.
KS KS Baskrimum Hectopat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 133 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2023 #15 Hector Salamanca dedi: Cloudflare gibi DNS filan açıksa ondan olabilir. Ben de aynı sorunu yaşıyordum DNS kapatınca düzeldi. Genişletmek için tıkla... Oyunu aç kapa yapınca düzeliyor artık. Livo dedi: VAC güvenli oyunu hayır yapın. Genişletmek için tıkla... hocam VACı kapatırsam hileler geliyor o yüzden açık tutuyorum. Artı 0 Eksi
Hector Salamanca dedi: Cloudflare gibi DNS filan açıksa ondan olabilir. Ben de aynı sorunu yaşıyordum DNS kapatınca düzeldi. Genişletmek için tıkla... Oyunu aç kapa yapınca düzeliyor artık. Livo dedi: VAC güvenli oyunu hayır yapın. Genişletmek için tıkla... hocam VACı kapatırsam hileler geliyor o yüzden açık tutuyorum.
Livo Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 3.979 Makaleler 2 Çözümler 24 9 Nisan 2023 #16 Baskrimum dedi: Oyunu aç kapa yapınca düzeliyor artık. Hocam VAC'ı kapatırsam hileler geliyor o yüzden açık tutuyorum. Genişletmek için tıkla... Arkadaşınla girmek istiyorsanız sadece arkadaşlar yapıp VAC'i kapatın sorununuzun hilelerle olduğunu sanmıyorum. Artı 0 Eksi
Baskrimum dedi: Oyunu aç kapa yapınca düzeliyor artık. Hocam VAC'ı kapatırsam hileler geliyor o yüzden açık tutuyorum. Genişletmek için tıkla... Arkadaşınla girmek istiyorsanız sadece arkadaşlar yapıp VAC'i kapatın sorununuzun hilelerle olduğunu sanmıyorum.
KS KS Baskrimum Hectopat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 133 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2023 #17 Livo dedi: Arkadaşınla girmek istiyorsanız sadece arkadaşlar yapıp VAC'i kapatın sorununuzun hilelerle olduğunu sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Zombi modu oynadığım için VAC açık.Arkadaşlarımla oynasam kapalı tutacağım. Artı 0 Eksi
Livo dedi: Arkadaşınla girmek istiyorsanız sadece arkadaşlar yapıp VAC'i kapatın sorununuzun hilelerle olduğunu sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Zombi modu oynadığım için VAC açık.Arkadaşlarımla oynasam kapalı tutacağım.
Livo Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 3.979 Makaleler 2 Çözümler 24 9 Nisan 2023 #18 Baskrimum dedi: Zombi modu oynadığım için VAC açık. Arkadaşlarımla oynasam kapalı tutacağım. Genişletmek için tıkla... Zombi moduna girmedim hiç İngilizce olarak aratırsanız forumlarda çözüm bulursunuz belki. https://steamcommunity.com/app/239140/discussions/0/604941528475095675/?l=spanish Artı 0 Eksi
Baskrimum dedi: Zombi modu oynadığım için VAC açık. Arkadaşlarımla oynasam kapalı tutacağım. Genişletmek için tıkla... Zombi moduna girmedim hiç İngilizce olarak aratırsanız forumlarda çözüm bulursunuz belki. https://steamcommunity.com/app/239140/discussions/0/604941528475095675/?l=spanish