puyomasuu Centipat Katılım 3 Haziran 2023 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2023 #1 İşlemci AMD R5 5600X Dying Light oynarken sadece can barı, map, silahlar falan görünmüyor. Bilgisayarla alakalı olduğunu düşünmüyorum. Arkadaşım bu hatayı alıyor. Bende olmuyor. Bir türlü bulamadık. Bizi takip etmek zorunda kalıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Haziran 2023
Dying Light oynarken sadece can barı, map, silahlar falan görünmüyor. Bilgisayarla alakalı olduğunu düşünmüyorum. Arkadaşım bu hatayı alıyor. Bende olmuyor. Bir türlü bulamadık. Bizi takip etmek zorunda kalıyor.
Çözüm Ygzz34 19 Haziran 2023 Ayarlarda HUD var belki ondan kaynaklanabilir kanka. Ygzz34 dedi: Ayarlarda HUD var belki ondan kaynaklanabilir kanka. Genişletmek için tıkla... Çözüldüğünü sevindim, Ayrıca merak ettim % kaçtasınız
Ayarlarda HUD var belki ondan kaynaklanabilir kanka. Ygzz34 dedi: Ayarlarda HUD var belki ondan kaynaklanabilir kanka. Genişletmek için tıkla... Çözüldüğünü sevindim, Ayrıca merak ettim % kaçtasınız
Grim Reaper Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Katılım 3 Nisan 2021 Mesajlar 5.570 Çözümler 13 Yer İzmir 19 Haziran 2023 #2 Ayarlardan HUD bölmesi açık değilse açsın. Artı 0 Eksi
İbrahim Arıkan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Haziran 2016 Mesajlar 1.785 Makaleler 4 Çözümler 33 19 Haziran 2023 #3 Ayarlarda > Oyun kısmında HUD var. Onu kapatmıştır. Özelliği aktif hale getirin. Artı 0 Eksi
Ygzz34 Hectopat Katılım 17 Aralık 2021 Mesajlar 604 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2023 #4 Ayarlarda HUD var belki ondan kaynaklanabilir kanka. Ygzz34 dedi: Ayarlarda HUD var belki ondan kaynaklanabilir kanka. Genişletmek için tıkla... Çözüldüğünü sevindim, Ayrıca merak ettim % kaçtasınız Son düzenleme: 19 Haziran 2023 Artı 0 Eksi Çözüm
Ayarlarda HUD var belki ondan kaynaklanabilir kanka. Ygzz34 dedi: Ayarlarda HUD var belki ondan kaynaklanabilir kanka. Genişletmek için tıkla... Çözüldüğünü sevindim, Ayrıca merak ettim % kaçtasınız
Grim Reaper Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Katılım 3 Nisan 2021 Mesajlar 5.570 Çözümler 13 Yer İzmir 19 Haziran 2023 #5 Aslında ilk ben yazmıştım ama çözüm diğer arkadaşa gitmiş. 2. çözümü hayırlı olsun sıkıntı yok. İyi eğlenceler. Artı 0 Eksi
Aslında ilk ben yazmıştım ama çözüm diğer arkadaşa gitmiş. 2. çözümü hayırlı olsun sıkıntı yok. İyi eğlenceler.