Hoczqn
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- CNC Tornacı
Daha dün Dying Light indirdim. Arkadaşımla oynamak için oyuna girdik, bilgisayarım öyle çok iyi değil sorun yok. Oyun oynanıyor, ilk eğitimi bitirdim hava yardımı görevinde bıraktım.%3 tamamlanmış, durumda hikayem eşleşme seçeneği açık iş birliği modu da açık şimdi evimde internet yok. Telefonumun internetinden kullanıyorum, oyunu ESC basıp durdurduğumda sağ tarafta kendi ismimi altında boş oyuncu kısımları var. Onun altında arkadaşımda oyunda olan arkadaşları gözüküyor, ben de o kısım boş Steam Shift+Tab menüsünden arkadaşıma birlikte oynamak için davet atıyorum. Kabul ediyor o dama gelmiyor, o bana atıyor. Ben onun odasına gelemiyorum, eşleşme kısmından hızlı katıl ve altında maç bul gibi bir seçenek var. Hızlı katıla basıyorum, bir şeyler yüklüyor. Maç bulunamadı diyor, onun altındaki seçeneğe giriyorum. Orada da arama yapıyor, 0 maç bulundu diyor, VPN ile girdim denedim hiçbir şekilde olmadı. Arkadaşım Wi-Fi interneti olması gerekiyor dedi, başka turlü gelemezsin dedi. Sabahtan beridir ona bir çözüm arıyorum, belki burada yardım eden olur.
Dosya Ekleri
Son düzenleyen: Moderatör: