Çözüldü Dying Light multiplayer oynanmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

Hoczqn

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
CNC Tornacı
Daha dün Dying Light indirdim. Arkadaşımla oynamak için oyuna girdik, bilgisayarım öyle çok iyi değil sorun yok. Oyun oynanıyor, ilk eğitimi bitirdim hava yardımı görevinde bıraktım.%3 tamamlanmış, durumda hikayem eşleşme seçeneği açık iş birliği modu da açık şimdi evimde internet yok. Telefonumun internetinden kullanıyorum, oyunu ESC basıp durdurduğumda sağ tarafta kendi ismimi altında boş oyuncu kısımları var. Onun altında arkadaşımda oyunda olan arkadaşları gözüküyor, ben de o kısım boş Steam Shift+Tab menüsünden arkadaşıma birlikte oynamak için davet atıyorum. Kabul ediyor o dama gelmiyor, o bana atıyor. Ben onun odasına gelemiyorum, eşleşme kısmından hızlı katıl ve altında maç bul gibi bir seçenek var. Hızlı katıla basıyorum, bir şeyler yüklüyor. Maç bulunamadı diyor, onun altındaki seçeneğe giriyorum. Orada da arama yapıyor, 0 maç bulundu diyor, VPN ile girdim denedim hiçbir şekilde olmadı. Arkadaşım Wi-Fi interneti olması gerekiyor dedi, başka turlü gelemezsin dedi. Sabahtan beridir ona bir çözüm arıyorum, belki burada yardım eden olur.

Dosya Ekleri

• Arkadaşlar Bende.png
    180,7 KB · Görüntüleme: 284
  • Arkadaşlar Normal.png
    251,8 KB · Görüntüleme: 246
  • Hızlı Oyun Bende.png
    202,3 KB · Görüntüleme: 243
  • Oyun Bul Bende.png
    397,2 KB · Görüntüleme: 245
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bu konu burada dursun sorunumu kendim çözdüm ben oyunu Steam'den indirdim ve betalar kısmında patch 1.47.0 diye bir sürüm var FPS Boost videosunda görmüştüm o sürüm nasıl bir sürüm bilmiyorum ama Steam sürümü değil oyunu normal Steam sürümüne getirdim ve normale döndü arkadaşlarım gözüküyor davet ettim oynayabiliyoruzda kendime teşekkür ediyorum aferin bana hahaha size de teşekkür ederim bana çözüm aradınız.

Sanırım Wi-Fi gerekiyor.

Hocam hamachi dener misiniz? Aynı ağa bağlanıyorsunuz. Normalde gerek yok ama galiba Epic Games sürümü bu. Çünkü ben Steam sürümünde böyle bir şey yaşamamıştım.

Hocam Hamachi dener misiniz? Aynı ağa bağlanıyorsunuz. Normalde gerek yok ama galiba Epic Games sürümü bu. Çünkü ben Steam sürümünde böyle bir şey yaşamamıştım.

Epic Games sürümü değil normal Steam sürümü benim arkadaşımda Wi-Fi gerektiğini söyledi lan ayarlarınıda değiştiremiyorum.

Sanırım Wi-Fi gerekiyor.

Arkadaşlar kısmında altta yeni bir bölüm olmadan da oynayabilenler var bir yayıncı var ismini söylemeyeyim o girebiliyorda ben niye giremiyorum bu da internet bu telefonun internetide YouTube girebiliyor video izletebiliyor.

Hocam Hamachi dener misiniz? Aynı ağa bağlanıyorsunuz. Normalde gerek yok ama galiba Epic Games sürümü bu. Çünkü ben Steam sürümünde böyle bir şey yaşamamıştım.

Siz oyunu oynadığınızda evinizde ev interneti var mıydı bizde ev interneti yok çünkü.

Son düzenleme:
Yok, ben direkt arkadaşları mı Steam'den davet edip oynuyordum. Acaba siz Dying Light'a Güvenlik duvarı yetkisini verdiniz mi?

Bu konu burada dursun sorunumu kendim çözdüm ben oyunu Steam'den indirdim ve betalar kısmında patch 1.47.0 diye bir sürüm var FPS Boost videosunda görmüştüm o sürüm nasıl bir sürüm bilmiyorum ama Steam sürümü değil oyunu normal Steam sürümüne getirdim ve normale döndü arkadaşlarım gözüküyor davet ettim oynayabiliyoruzda kendime teşekkür ediyorum aferin bana hahaha size de teşekkür ederim bana çözüm aradınız.

Artı -2 Eksi
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…