Çözüldü Dying Light nasıl 2 kişi ile oynanır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

KobraNecmettinn

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşımla Dying Light oynamak istiyoruz. İkimizde Steam'den oynayacağız. Davet edemiyorum Epic Games'e de giriş yaptım. Nasıl çözebilirim yardımcı olur musunuz?

Çözüm
Arkadaşımla Dying Light oynamak istiyoruz. İkimizde Steam'den oynayacağız. Davet edemiyorum Epic Games'e de giriş yaptım. Nasıl çözebilirim yardımcı olur musunuz?
İlk önce tutorial kısmını geçmeniz lazım. Belirli bir yerden sonra davet ediliyor.

İkiniz de tutorial kısmını geçtiniz mi?

Görevin İngilizce adı "Markers of Plague". Bunu bitirmeniz gerek.

Sonradan ekleme: Bu dediğim görev ikinci oyun için geçerli. Ben birinci oyun olduğunu anlamamışım, kusura bakmayın.
İlk önce tutorial kısmını geçmeniz lazım. Belirli bir yerden sonra davet ediliyor.

Sonradan ekleme: Bu dediğim görev ikinci oyun için geçerli. Ben birinci oyun olduğunu anlamamışım, kusura bakmayın.

Son düzenleme:
Çözüm

Bu dediğiniz 2. oyun için geçerli değil miydi?

"Dying Light 2 kişi nasıl oynanır?" başlığını yanlış anlamış olabilirim.

Dying Light 2 nasıl oynanır anladım galiba. :D Benim hatam, kusura bakmayın.

Estağfurullah hocam. İlk oyun için de aynı şey geçerli. Bölüm adı farklı sadece :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı