Dying Light nasıldır?

Gözü kapalı alınır, tek eksisi bitmesi.

Oyun çok iyi, hikayesi biraz eksik ama göze batmıyor.

Herkese iyi geceler. Son kez yazıyorum bu konuya sonradan okuyan arkadaşlar için. Oyunu satın aldım ve bugün aralıksız 4-5 saat oynadım. Düşündüğümden kat be kat daha iyi. Oynanış akıyor resmen. Tuşlara alıştıktan sonra hemen hemen her yere tırmanılıyor. Oyunun atmosferi ise inanılmaz iyi. Gece olmasın diye dua ediyorum oyunda zombi teması iyi işlemişler yer yer korktuğum bile oluyor Yalnızca anlamadığım birkaç konu var mesajı gören arkadaşlar cevap verirlerse sevinirim. Oyunda iş birliği denilen şey anladığım kadarıyla online modu. Bazen göreve falan giderken "bölgede şu kadar oyuncu var esc ye basıp girebilirsin" gibisinden bir şeyler yazıyor.(tam hatırlayamadım ne yazdığını ama bu şekilde ) Bu nedir acaba oyun beni her an online a atacak gibi sanki Son olarak da öneriler doğrultusunda enhanced edition sürümünü aldım. Dlc ler nerede acaba oyun bana herhangi bir şey göstermedi ana hikaye bitince falan mı aktif oluyor. Yalnızca dlc olarak silah ve giysileri gördüm. Son olarak da oyundaki save sistemi otomatik sanırım. Yalnızca uyuduğumda mı oluyor yoksa önemli yerlerde kendisi save alıyor mu? Sorularım ve oyun hakkındaki fikirlerim bu kadar Cevap verecek olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler

Hocam oyun menüsünden oynaya basınca the following oyna der. Onu oyunu bitirince oynayın. O iş birliği olayı da görev bölgelerine gidince Online olarak başka oyuncularında bu görev bölgesin de olduğunu gösteriyor. Otomatik Save sistemi.

Anladım teşekkürler

Alınır. Arkadaşlarınızla oynayacaksanız korku faktörü biraz gidiyor ama yerini eğlence alıyor. Mesajınızı görmedim zaten almışsınız hayırlı olsun.

Hocam isterseniz o fiyata RDR2 CP77 veya BF3 gibi offline hesaplar satarım.
Oyun güzeldir oynamaya değer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…