SCN Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Ocak 2014 Mesajlar 3.489 Çözümler 5 Yer Antalya 28 Haziran 2019 #1 Oyunu steamden yeni satın aldım ve girmeye çalıştığım zaman böyle bir hatayla karşılaşıyorum. Oyunu Custom Game çalıştabiliriyorum ama normal hali çalışmıyor, ne yapmalıyım?
Oyunu steamden yeni satın aldım ve girmeye çalıştığım zaman böyle bir hatayla karşılaşıyorum. Oyunu Custom Game çalıştabiliriyorum ama normal hali çalışmıyor, ne yapmalıyım?
Z ZoMbiEe Femtopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2020 #11 FitoGezgin dedi: Dostum nasıl yaptığını lütfen söyler misin ben hala yapamadım oynayamıyorum yardım edersen çok minnettar olurum. Genişletmek için tıkla... Evet şu anda ben de oynayamıyorum oyuna 29 TL verdim, lütfen yardımıcı olabilir misiniz? Artı 0 Eksi
FitoGezgin dedi: Dostum nasıl yaptığını lütfen söyler misin ben hala yapamadım oynayamıyorum yardım edersen çok minnettar olurum. Genişletmek için tıkla... Evet şu anda ben de oynayamıyorum oyuna 29 TL verdim, lütfen yardımıcı olabilir misiniz?
OrhanBaba Hectopat Katılım 2 Kasım 2019 Mesajlar 276 Çözümler 2 15 Aralık 2020 #12 ZoMbiEe dedi: Evet şu anda ben de oynayamıyorum oyuna 29 TL verdim, lütfen yardımıcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Kanka yazdım bir önceki sayfada adım adım bak orada en sondayım. Artı 0 Eksi
ZoMbiEe dedi: Evet şu anda ben de oynayamıyorum oyuna 29 TL verdim, lütfen yardımıcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Kanka yazdım bir önceki sayfada adım adım bak orada en sondayım.
MR_Slayer53 Centipat Katılım 30 Mayıs 2022 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2022 #13 oyunu steamın kendi sayfasına girip başlat diyin 2 seçenek çıkıcak orda dying light game gibi bi şık var onunla başlatın Artı 0 Eksi
oyunu steamın kendi sayfasına girip başlat diyin 2 seçenek çıkıcak orda dying light game gibi bi şık var onunla başlatın