T tahagok Hectopat Katılım 9 Ağustos 2019 Mesajlar 112 Çözümler 2 25 Ağustos 2019 #1 Selamlar Dying Light'Steam dan başlatınca bu hatayı alıyorum çözümü var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Ağustos 2019
Mobimod Hectopat Katılım 29 Aralık 2018 Mesajlar 431 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2019 #2 tahagok dedi: Selamlar Dying Light'Steam dan başlatınca bu hatayı alıyorum çözümü var mı? Eki Görüntüle 431421 Genişletmek için tıkla... Güvenlik duvarından gerekli izinleri verip dener misiniz ? Artı 0 Eksi
tahagok dedi: Selamlar Dying Light'Steam dan başlatınca bu hatayı alıyorum çözümü var mı? Eki Görüntüle 431421 Genişletmek için tıkla... Güvenlik duvarından gerekli izinleri verip dener misiniz ?
gökhan ama haşat Centipat Katılım 4 Eylül 2019 Mesajlar 2 4 Eylül 2019 #3 Mobimod dedi: Güvenlik duvarından gerekli izinleri verip dener misiniz ? Genişletmek için tıkla... Bana da yardımcı olabilir misin bende aynı sorunu yaşıyorum. Artı 0 Eksi
Mobimod dedi: Güvenlik duvarından gerekli izinleri verip dener misiniz ? Genişletmek için tıkla... Bana da yardımcı olabilir misin bende aynı sorunu yaşıyorum.
OrhanBaba Hectopat Katılım 2 Kasım 2019 Mesajlar 276 Çözümler 2 15 Aralık 2020 #4 Şurda açıkladım en ilk sayfanın en altında bakarsanız anlarsınız yardımcı olabildiysem bir şey değil . Dying Light ''Oyun Klasörüne yazamazsın. Yazma iznin Yok'' Hatası Artı 0 Eksi
Şurda açıkladım en ilk sayfanın en altında bakarsanız anlarsınız yardımcı olabildiysem bir şey değil . Dying Light ''Oyun Klasörüne yazamazsın. Yazma iznin Yok'' Hatası