hasansamikaya Centipat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2021 #1 Merhaba, oyun seslendirmeyi deneyeceğim bir ama oyunun ses dosyalarını bulamadım. Bir yardımcı olur musunuz? Oyun: Dying Light. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Şubat 2021
Merhaba, oyun seslendirmeyi deneyeceğim bir ama oyunun ses dosyalarını bulamadım. Bir yardımcı olur musunuz? Oyun: Dying Light.
FNT Hectopat Katılım 26 Şubat 2021 Mesajlar 1.387 Çözümler 4 11 Mart 2021 #2 Hocam bildiğim kadarıyla çat kapı ses dosyalarına girerek seslendirme yapamıyorsunuz. Program vb. gerekiyor. hasansamikaya dedi: Merhaba, oyun seslendirmeyi deneyeceğim bir ama oyunun ses dosyalarını bulamadım. Bir yardımcı olur musunuz? Oyun: Dying Light. Genişletmek için tıkla...
Hocam bildiğim kadarıyla çat kapı ses dosyalarına girerek seslendirme yapamıyorsunuz. Program vb. gerekiyor. hasansamikaya dedi: Merhaba, oyun seslendirmeyi deneyeceğim bir ama oyunun ses dosyalarını bulamadım. Bir yardımcı olur musunuz? Oyun: Dying Light. Genişletmek için tıkla...
hasansamikaya Centipat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2021 #3 FNT dedi: Hocam bildiğim kadarıyla çat kapı ses dosyalarına girerek seslendirme yapamıyorsunuz. Program vb. gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Ne programı biliyormusun ?
FNT dedi: Hocam bildiğim kadarıyla çat kapı ses dosyalarına girerek seslendirme yapamıyorsunuz. Program vb. gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Ne programı biliyormusun ?
FNT Hectopat Katılım 26 Şubat 2021 Mesajlar 1.387 Çözümler 4 15 Mart 2021 #4 hasansamikaya dedi: Ne programı biliyormusun ? Genişletmek için tıkla... Pek bilmiyorum, bilen hocalarımız vardır elbette.
hasansamikaya dedi: Ne programı biliyormusun ? Genişletmek için tıkla... Pek bilmiyorum, bilen hocalarımız vardır elbette.