Death_9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 2.104 Makaleler 1 Çözümler 23 Yer Türkiye 5 Mayıs 2022 #11 RHEZNOW dedi: Kendi kendine mi ekleniyor? Genişletmek için tıkla... Oyunun ana menüsünden DLC sayfasına girip yüklemeniz gerek.
RHEZNOW dedi: Kendi kendine mi ekleniyor? Genişletmek için tıkla... Oyunun ana menüsünden DLC sayfasına girip yüklemeniz gerek.
RHEZNOW Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 2.570 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2022 #12 Death_9 dedi: Oyunun ana menüsünden DLC sayfasına girip yüklemeniz gerek. Genişletmek için tıkla... Oyun yüklü değil yüklemem mi gerek?
Death_9 dedi: Oyunun ana menüsünden DLC sayfasına girip yüklemeniz gerek. Genişletmek için tıkla... Oyun yüklü değil yüklemem mi gerek?
babaproo Kilopat Katılım 30 Temmuz 2021 Mesajlar 1.673 Çözümler 34 5 Mayıs 2022 #13 Enhanced Edition farkı nedir?
Cantrepreneur Hectopat Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 477 Çözümler 7 5 Mayıs 2022 #14 Arkadaşlar ben Mart indiriminde Platinum versiyonunu almıştım. Bana da gelir mi? Ayrıca gelmesi için illa oynamak mı gerekiyor?
Arkadaşlar ben Mart indiriminde Platinum versiyonunu almıştım. Bana da gelir mi? Ayrıca gelmesi için illa oynamak mı gerekiyor?
Death_9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 2.104 Makaleler 1 Çözümler 23 Yer Türkiye 5 Mayıs 2022 #15 Evet. RHEZNOW dedi: Oyun yüklü değil yüklemem mi gerek? Genişletmek için tıkla... babaproo dedi: Enhanced Edition farkı nedir? Genişletmek için tıkla... Hikaye genişletmesi var. Cantrepreneur dedi: Arkadaşlar ben mart indiriminde Platinum versiyonunu almıştım. Bana da gelir mi? Ayrıca gelmesi için illa oynamak mı gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Maalesef size bir şey gelmeyecek.
Evet. RHEZNOW dedi: Oyun yüklü değil yüklemem mi gerek? Genişletmek için tıkla... babaproo dedi: Enhanced Edition farkı nedir? Genişletmek için tıkla... Hikaye genişletmesi var. Cantrepreneur dedi: Arkadaşlar ben mart indiriminde Platinum versiyonunu almıştım. Bana da gelir mi? Ayrıca gelmesi için illa oynamak mı gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Maalesef size bir şey gelmeyecek.
9 98046 Kilopat Katılım 6 Şubat 2016 Mesajlar 480 Makaleler 4 14 Mayıs 2022 #16 Death_9 dedi: Dying Light oyunun normal sürümüne sahip olanlar oyuna girip DLC sayfasından yükleyebilirler. Final Patch Notes and Free Upgrade to Enhanced Edition :: Dying Light Events & Announcements Genişletmek için tıkla... Bende oyunun ana menüsündeki DLC sayfasında gözükmüyor. Tam olarak nasıl yapılıyor
Death_9 dedi: Dying Light oyunun normal sürümüne sahip olanlar oyuna girip DLC sayfasından yükleyebilirler. Final Patch Notes and Free Upgrade to Enhanced Edition :: Dying Light Events & Announcements Genişletmek için tıkla... Bende oyunun ana menüsündeki DLC sayfasında gözükmüyor. Tam olarak nasıl yapılıyor