M mexmet55 Centipat Katılım 17 Kasım 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2023 #1 Oyunu bitirmiştim bir kaçta silah almıştım. Oyunu 3 4 gün sonra bir daha girdiğimde kayit dosyam bayağı geriden başlamıştı. Halbuki Steam Cloud'dan save alıyordum. Bu nasıl oldu acaba? Ve artı olarak oynadığım The Following dlc kaydım da yok olmuş.
Oyunu bitirmiştim bir kaçta silah almıştım. Oyunu 3 4 gün sonra bir daha girdiğimde kayit dosyam bayağı geriden başlamıştı. Halbuki Steam Cloud'dan save alıyordum. Bu nasıl oldu acaba? Ve artı olarak oynadığım The Following dlc kaydım da yok olmuş.
4 452695 Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 1.639 Çözümler 9 4 Mart 2023 #2 Hocam Steam Cloud da oluşan bir hata sonucu ilerlemeniz kaydolmamıştır belki de. Tekrar giriş yapınca da eski kayıdı atmıştır. Artı 2 Eksi
Hocam Steam Cloud da oluşan bir hata sonucu ilerlemeniz kaydolmamıştır belki de. Tekrar giriş yapınca da eski kayıdı atmıştır.
KS KS M mexmet55 Centipat Katılım 17 Kasım 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2023 #3 452695 dedi: Hocam Steam Cloud da oluşan bir hata sonucu ilerlemeniz kaydolmamıştır belki de. Tekrar giriş yapınca da eski kayıdı atmıştır. Genişletmek için tıkla... Yani bilmiyorum çıkıp tekrar girdim yine aynı acaba bir süre beklesem mi ben bir de GFN'den oynuyorum. Artı 0 Eksi
452695 dedi: Hocam Steam Cloud da oluşan bir hata sonucu ilerlemeniz kaydolmamıştır belki de. Tekrar giriş yapınca da eski kayıdı atmıştır. Genişletmek için tıkla... Yani bilmiyorum çıkıp tekrar girdim yine aynı acaba bir süre beklesem mi ben bir de GFN'den oynuyorum.
4 452695 Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 1.639 Çözümler 9 4 Mart 2023 #4 Hocam biraz bekleyin ama GFN olduğu için çok şansınız yok geçmiş olsun. Steam'in azizliğine uğradınız. Artı 0 Eksi
Hocam biraz bekleyin ama GFN olduğu için çok şansınız yok geçmiş olsun. Steam'in azizliğine uğradınız.