Cabbar Baba Hectopat Katılım 24 Nisan 2020 Mesajlar 101 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2020 #1 Beyler oyunu silmem gerek. Dying Light Save yedekleyeceğim ama Save dosyasını bulamıyorum. Yardım edin aga.
Beyler oyunu silmem gerek. Dying Light Save yedekleyeceğim ama Save dosyasını bulamıyorum. Yardım edin aga.
282742 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ekim 2019 Mesajlar 3.690 Makaleler 2 Çözümler 18 4 Mayıs 2020 #2 Belgelerde DyingLight olması lazım. Artı 0 Eksi
Dengesiz Kokarca Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2020 Mesajlar 4.681 Makaleler 7 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2020 #3 Steam otomatik yedekliyor biliyorum. Cloud ile. Son düzenleme: 4 Mayıs 2020 Artı 0 Eksi
Dolapdereli Sabri Hectopat Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 179 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2020 #4 C:\Program Files (x86)\Steam\userdata\ kısmında '239140' numaralı klasörü aratın, daha sonra 239140\remote\out\save bu yolu takip edin. Kaynak: Reddit Diğer versiyonlar – Eğer RELOADED yani cracklı,torrent versiyonları kullanıyorsanız C:\ProgramData\Steam\RLD!\239140\storage\out\save – Eğer 3DM version kullanıyorsanız Game directory>\3DMGAME\remote Son olarak oyunu çalıştırın “play campaign” seçin ve 100% save/story Kaynak: savegame.org Artı 0 Eksi
C:\Program Files (x86)\Steam\userdata\ kısmında '239140' numaralı klasörü aratın, daha sonra 239140\remote\out\save bu yolu takip edin. Kaynak: Reddit Diğer versiyonlar – Eğer RELOADED yani cracklı,torrent versiyonları kullanıyorsanız C:\ProgramData\Steam\RLD!\239140\storage\out\save – Eğer 3DM version kullanıyorsanız Game directory>\3DMGAME\remote Son olarak oyunu çalıştırın “play campaign” seçin ve 100% save/story Kaynak: savegame.org
KS KS Cabbar Baba Hectopat Katılım 24 Nisan 2020 Mesajlar 101 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2020 #5 darkturkkings dedi: Belgelerde Dying Light olması lazım. Genişletmek için tıkla... Kanka var ama Save diye dosya yok, crash adlı belgeler var. Dolapdereli Sabri dedi: C:\Program files (x86)\Steam\userdata\ kısmında '239140' numaralı klasörü aratın, daha sonra 239140\remote\out\save bu yolu takip edin. Kaynak: Reddit Diğer versiyonlar. – eğer Reloaded yani cracklı, torrent versiyonları kullanıyorsanız C:\ProgramData\Steam\RLD!\239140\storage\out\save. – eğer 3DM version kullanıyorsanız Game directory>\3DMGAME\remote. Son olarak oyunu çalıştırın “play campaign” seçin ve 100% save/story. Kaynak: savegame.org Genişletmek için tıkla... Eyvallah reis, deneyeceğim. Dolapdereli Sabri dedi: C:\Program files (x86)\Steam\userdata\ kısmında '239140' numaralı klasörü aratın, daha sonra 239140\remote\out\save bu yolu takip edin. Kaynak: Reddit Diğer versiyonlar. – eğer Reloaded yani cracklı, torrent versiyonları kullanıyorsanız C:\ProgramData\Steam\RLD!\239140\storage\out\save. – eğer 3DM version kullanıyorsanız Game directory>\3DMGAME\remote. Son olarak oyunu çalıştırın “play campaign” seçin ve 100% save/story. Kaynak: savegame.org Genişletmek için tıkla... Kanka bende birnevi 2 tane Dying Light ve Dying Light Following var, acaba bu hangisinin olduğunu nasıl anlayacağım? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mayıs 2020 Artı 0 Eksi
darkturkkings dedi: Belgelerde Dying Light olması lazım. Genişletmek için tıkla... Kanka var ama Save diye dosya yok, crash adlı belgeler var. Dolapdereli Sabri dedi: C:\Program files (x86)\Steam\userdata\ kısmında '239140' numaralı klasörü aratın, daha sonra 239140\remote\out\save bu yolu takip edin. Kaynak: Reddit Diğer versiyonlar. – eğer Reloaded yani cracklı, torrent versiyonları kullanıyorsanız C:\ProgramData\Steam\RLD!\239140\storage\out\save. – eğer 3DM version kullanıyorsanız Game directory>\3DMGAME\remote. Son olarak oyunu çalıştırın “play campaign” seçin ve 100% save/story. Kaynak: savegame.org Genişletmek için tıkla... Eyvallah reis, deneyeceğim. Dolapdereli Sabri dedi: C:\Program files (x86)\Steam\userdata\ kısmında '239140' numaralı klasörü aratın, daha sonra 239140\remote\out\save bu yolu takip edin. Kaynak: Reddit Diğer versiyonlar. – eğer Reloaded yani cracklı, torrent versiyonları kullanıyorsanız C:\ProgramData\Steam\RLD!\239140\storage\out\save. – eğer 3DM version kullanıyorsanız Game directory>\3DMGAME\remote. Son olarak oyunu çalıştırın “play campaign” seçin ve 100% save/story. Kaynak: savegame.org Genişletmek için tıkla... Kanka bende birnevi 2 tane Dying Light ve Dying Light Following var, acaba bu hangisinin olduğunu nasıl anlayacağım?
Dolapdereli Sabri Hectopat Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 179 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2020 #6 Cabbar Baba dedi: Kanka var ama Save die dosya yok crash adlı belgeler var. Eyvallah reis deneyeceğim. Kanka bende bir nevi 2 tane Dying Light ve Dying Light following var acaba bu hangisinin olduğunu nasıl anlicam? Genişletmek için tıkla... Zaten ikisinin de klasörü farklıdır muhtemelen, dediğim gibi 239140 numaralı klasörü aratırsan Dying Light oyununun klasörünü bulursun. Artı 0 Eksi
Cabbar Baba dedi: Kanka var ama Save die dosya yok crash adlı belgeler var. Eyvallah reis deneyeceğim. Kanka bende bir nevi 2 tane Dying Light ve Dying Light following var acaba bu hangisinin olduğunu nasıl anlicam? Genişletmek için tıkla... Zaten ikisinin de klasörü farklıdır muhtemelen, dediğim gibi 239140 numaralı klasörü aratırsan Dying Light oyununun klasörünü bulursun.
KS KS Cabbar Baba Hectopat Katılım 24 Nisan 2020 Mesajlar 101 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2020 #7 Dolapdereli Sabri dedi: Zaten ikisinin de klasörü farklıdır muhtemelen, dediğim gibi 239140 numaralı klasörü aratırsan Dying Light oyununun klasörünü bulursun. Genişletmek için tıkla... Kanka baktım ama Dyibg light folloeing dosyasını nasıl bulabilitim biliyormusun ve bu arada 239140 dışında bitaneda dosya var ama onda save yok. Artı 0 Eksi
Dolapdereli Sabri dedi: Zaten ikisinin de klasörü farklıdır muhtemelen, dediğim gibi 239140 numaralı klasörü aratırsan Dying Light oyununun klasörünü bulursun. Genişletmek için tıkla... Kanka baktım ama Dyibg light folloeing dosyasını nasıl bulabilitim biliyormusun ve bu arada 239140 dışında bitaneda dosya var ama onda save yok.
Fl0rAme Centipat Katılım 17 Nisan 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2022 #8 Cabbar Baba dedi: Kanka baktım ama Dyibg light folloeing dosyasını nasıl bulabilitim biliyor musun ve bu arada 239140 dışında bitaneda dosya var ama onda Save yok. Genişletmek için tıkla... Save dosyasına girince oradaki tüm elemanları yedekle. Onlar tüm modlardaki ilerlemeni kapsıyor zaten, following için ayrı klasör yok. Yeniden yüklediğin zaman onları Save klasörüne atman yetiyor. Artı 0 Eksi
Cabbar Baba dedi: Kanka baktım ama Dyibg light folloeing dosyasını nasıl bulabilitim biliyor musun ve bu arada 239140 dışında bitaneda dosya var ama onda Save yok. Genişletmek için tıkla... Save dosyasına girince oradaki tüm elemanları yedekle. Onlar tüm modlardaki ilerlemeni kapsıyor zaten, following için ayrı klasör yok. Yeniden yüklediğin zaman onları Save klasörüne atman yetiyor.