AkifBeyk Decapat Katılım 7 Eylül 2023 Mesajlar 105 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2024 #1 Oyunu açıyordum galiba internet otomatik bağlamamış girince savemi göremedim. Oyunu bitirmiştim devam oyununun yarısı kalmıştı. Ne yapabilirim söyler misiniz?
Oyunu açıyordum galiba internet otomatik bağlamamış girince savemi göremedim. Oyunu bitirmiştim devam oyununun yarısı kalmıştı. Ne yapabilirim söyler misiniz?
Onur Kaan Arslan Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2015 Mesajlar 4.293 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2024 #2 You searched for PC Dying Light SaveGame - Save Game World %'sel olarak bakabilirsiniz. Nerede kaldıysanız bulabilirsiniz
You searched for PC Dying Light SaveGame - Save Game World %'sel olarak bakabilirsiniz. Nerede kaldıysanız bulabilirsiniz
AkifBeyk Decapat Katılım 7 Eylül 2023 Mesajlar 105 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2024 #3 Onur Kaan Arslan dedi: You searched for PC Dying Light SaveGame - Save Game World %'sel olarak bakabilirsiniz. Nerede kaldıysanız bulabilirsiniz Genişletmek için tıkla... hocam burda sadece ana oyununmu var,bide all dlc olanamı bakıcam ben enchanted edition aldım
Onur Kaan Arslan dedi: You searched for PC Dying Light SaveGame - Save Game World %'sel olarak bakabilirsiniz. Nerede kaldıysanız bulabilirsiniz Genişletmek için tıkla... hocam burda sadece ana oyununmu var,bide all dlc olanamı bakıcam ben enchanted edition aldım
Onur Kaan Arslan Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2015 Mesajlar 4.293 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2024 #4 AkifBeyk dedi: hocam burda sadece ana oyununmu var,bide all dlc olanamı bakıcam ben enchanted edition aldım Genişletmek için tıkla... Valla bunu bulabildim hocam,tam olarak bilmiyorum
AkifBeyk dedi: hocam burda sadece ana oyununmu var,bide all dlc olanamı bakıcam ben enchanted edition aldım Genişletmek için tıkla... Valla bunu bulabildim hocam,tam olarak bilmiyorum