Dying Light Save sorunu

İşletim sistemi
Windows 10

Emirasts

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba öncelikle oyunun içinde 2 tane sorunum var. Birincisi oyundan çıkarken Save almak istiyorum. Ve güvenli bölgeden çıktığım anda tüm marazlılar üzerime geliyor. Adım atmıyorum bile gram ses çıkarmıyorum? Acaba yaptığım bir ayardan mı yoksa oyun mu böyle? İzlediğim videolarda zombinin dibine giriyorlar ama ses çıkarmadığı sürece bir şey yapmıyor ayrıca çatapat atmayı bir türlü beceremedim bu arada PC'den oynuyorum.

Oyunun zorluk seviyesiyle ilgili olabilir ama bahsettiğiniz durum kamufle yeteneğiyle olan bir durum diye düşünüyorum. Zamanla yetenekler açıldıkça resmen fark edilemez oluyorsunuz. Çatapat için ise bomba, fırlatma bıçağı kuşanır gibi normal kuşanın ve aynı şekilde fırlatın bu kadar.

Sanmıyorum elraenn gibi yayıncılardan izlediğimde ilk baştan oynadığı halde benim yaşadıklarımı yaşamıyor.

TAB tuşuna basılı tutup eşya seçiyorsunuz. Çatapatta bir eşya bölümüne ait olur oradan birisini seçin ve çatapatı bulun. Bulduğunuzda tekerleğe basılı tutarsanız nişan alır bıraktığınızda ise atar. Oyunda save alma var diye hatırlıyordum ama yanlışta olabilir uzun zamandır girmediğim için. Alınmıyorsa size en yakın güvenli bölgeye gidin, bölgeye girince otomatik save alıyor diye biliyorum. Güvenli bölgeden çıkınca hemen tüm marazlılar gelemez sayıları fazla olduğu için size öyle geliyordur. Ses azaltan iksir ve yetenekler vardı sanırım onların yardımı belki dokunabilir. Ama hiç ses çıkartmasanız bile sizi gördüklerinde yine gelirler.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…