Sm4sh5 Hectopat Katılım 11 Mayıs 2021 Mesajlar 162 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2022 #1 Ekran kartı GTX 1650 İşlemci Ryzen 7 4800H Merhaba. Arkadaşımla Dying Light girecektik ikimizin de Steam'inde Dying Light var. Normalde ESC basıp F basınca davet edebilmemiz lazım ama bugün girdik "Epic'e bağlan" yazıyor sorunun çözümünü bilen var mı? Teşekkürler şimdiden. Dosya Ekleri resim_2022-03-05_151932.png 69,3 KB · Görüntüleme: 73
Merhaba. Arkadaşımla Dying Light girecektik ikimizin de Steam'inde Dying Light var. Normalde ESC basıp F basınca davet edebilmemiz lazım ama bugün girdik "Epic'e bağlan" yazıyor sorunun çözümünü bilen var mı? Teşekkürler şimdiden.
buadamayniben Hectopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 506 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2022 #2 Epic Games uygulamanız var ise oradan davet etmeye çalışın. Artı 0 Eksi
S Silinen üye 311895 Ziyaretçi 5 Mart 2022 #3 F tuşuna basıp bağlan bakalım, belki ondan sonra çıkar. Artı 0 Eksi
KS KS Sm4sh5 Hectopat Katılım 11 Mayıs 2021 Mesajlar 162 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2022 #4 Silinen üye dedi: F tuşuna basıp bağlan bakalım, belki ondan sonra çıkar. Genişletmek için tıkla... Yaptım bağlandım bu sefer de Epic bağlantısını kes diyor yapılmıyor yani. buadamayniben dedi: Epic Games uygulamanız var ise oradan davet etmeye çalışın. Genişletmek için tıkla... Epic'e de girdim ama oradan da davet edemiyorum 1 günde ne oldu anlamadım. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: F tuşuna basıp bağlan bakalım, belki ondan sonra çıkar. Genişletmek için tıkla... Yaptım bağlandım bu sefer de Epic bağlantısını kes diyor yapılmıyor yani. buadamayniben dedi: Epic Games uygulamanız var ise oradan davet etmeye çalışın. Genişletmek için tıkla... Epic'e de girdim ama oradan da davet edemiyorum 1 günde ne oldu anlamadım.