Dying Light Steam ve Epic Games birlikte oynayabilir mi?

Zatihan Canlı

Femtopat
Daha fazla  
RAM
8
Ekran kartı
1650
Anakart
h410m
İşlemci
i3 10100f
Selamünaleyküm arkadaşlar. Ben oyunu Epic'ten aldım arkadaş Steam'den aldı. Sunucu arama kısmına geldiğimizde bir birimizin adlarını goremiyoruz. Daha onceden 3 kişi oynamıştık şans eseri sunuculara dusmustu. 2 Steam 1 Epic şeklinde bunun daha basit bir yöntemi var mı acaba davet vs atabilme gibi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamünaleyküm arkadaşlar. Ben oyunu Epic'ten aldım arkadaş Steam'den aldı. Sunucu arama kısmına geldiğimizde bir birimizin adlarını goremiyoruz. Daha onceden 3 kişi oynamıştık şans eseri sunuculara dusmustu. 2 Steam 1 Epic şeklinde bunun daha basit bir yöntemi var mı acaba davet vs atabilme gibi?

Hepiniz Epic Games ile Steam hesaplarınızı linkleyin. Herhangi biri yoksa da oluşturun, linkleyin. O zaman kesin olur.

bununla ilgili bir güncelleme zaten 28 şubat tarihinde gelmişti
1648919986237.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı