Dying Light the Beast 2 saatilik inceleme

kadirbgcii

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar, tamamen bitirmedim. Tamamen bitirince yeniden bir inceleme yaparım. Oyundan beklentimi öncelikle çok düşük tutarak başladığımı belirtmek isterim, buna göre değerlendirin. Herkes sevemeyebilir.
Öncelikle hikâye ve başlangıç olarak etkilendiğimi söylemek isterim. Oyunun ilerleyen kısımlarını oynamam için bir merak duygusu bırakıyor içimde. Araba kullanmak da beklediğimden iyi ama arkadaşlar, oyunun bence en iyi tarafı vuruş hissi ve parkur hissiyatı. Bu oyun bunu nasıl başarıyor bilmiyorum ama resmen zombi kesmek için yaşıyorum, aşırı zevk verdi bana. Oyundan beklentimin düşük olduğunu söylemiştim ama ben şu an gidişatı çok beğendim. Oyunun geri kalanı için beklentim doruk noktalarda. Oyun, ilk iki oyunun geliştirilmiş ve harmanlanmış hâli gibi olmuş. Oynayan dostlarımın yorumlarını saygı çerçevesi içinde bekliyorum. Spoiler vermeden yazarsanız da bizim için daha iyi olur.

@Blacksidemre Hocam madem beğenmedim atıyorsunuz nedenini yazar mısınız merak ettim.

Son düzenleme:
Dying Light genel olarak zaten bu zevki yaşatan bir oyun, bunun beast ile alakası olduğunu sanmıyorum. Ben oyunu tamamen incelemedim ancak baktığım kadarıyla her şey aynı bir değişiklik yok. Hikaye farklı olabilir o kadar.

Arkadaşlar, tamamen bitirmedim. Tamamen bitirince yeniden bir inceleme yaparım. Oyundan beklentimi öncelikle çok düşük tutarak başladığımı belirtmek isterim, buna göre değerlendirin. Herkes sevemeyebilir.
Öncelikle hikâye ve başlangıç olarak etkilendiğimi söylemek isterim. Oyunun ilerleyen kısımlarını oynamam için bir merak duygusu bırakıyor içimde. Araba kullanmak da beklediğimden iyi ama arkadaşlar, oyunun bence en iyi tarafı vuruş hissi ve parkur hissiyatı. Bu oyun bunu nasıl başarıyor bilmiyorum ama resmen zombi kesmek için yaşıyorum, aşırı zevk verdi bana. Oyundan beklentimin düşük olduğunu söylemiştim ama ben şu an gidişatı çok beğendim. Oyunun geri kalanı için beklentim doruk noktalarda. Oyun, ilk iki oyunun geliştirilmiş ve harmanlanmış hâli gibi olmuş. Oynayan dostlarımın yorumlarını saygı çerçevesi içinde bekliyorum. Spoiler vermeden yazarsanız da bizim için daha iyi olur.

@Blacksidemre hocam madem beğenmedim atıyorsunuz nedenini yazar mısınız merak ettim.

Daha oynamak nasip olmadı. Sistem açar mı o bile belli değil bir videoda FSR+AMD fg ile açıyordu ama zevk verir mi bilmiyorum. Biraz incelemelerine vesaire baktım atmosfer cidden hoş. En çok zoruma giden büyük spoiler yemiş olmamdır 😄

Dying Light genel olarak zaten bu zevki yaşatan bir oyun, bunun Beast ile alakası olduğunu sanmıyorum. Ben oyunu tamamen incelemedim ancak baktığım kadarıyla her şey aynı bir değişiklik yok. Hikaye farklı olabilir o kadar.

Hocam atmosferi ilk 2 oyundan iyi bence.

Daha oynamak nasip olmadı. Sistem açar mı o bile belli değil bir videoda FSR+AMD fg ile açıyordu ama zevk verir mi bilmiyorum. Biraz incelemelerine vesaire baktım atmosfer cidden hoş. En çok zoruma giden büyük spoiler yemiş olmamdır 😄

Hocam hiç videoları izlemeden bitireceğim bütün incelemeleri değerlendireceğim.

Hocam atmosferi ilk 2 oyundan iyi bence.

Hocam hiç videoları izlemeden bitireceğim bütün incelemeleri değerlendireceğim.

Hocam YouTube'a girsem bile öne çıkarılanlarda spoiler bulunduran yabancı içerikler oluyor adam oyunu hızlı hızlı bitirmiş gitmiş sahneleri kesmiş önemli yerleri koymuş bir de çok ayar oldum :D

Hocam YouTube'a girsem bile öne çıkarılanlarda spoiler bulunduran yabancı içerikler oluyor adam oyunu hızlı hızlı bitirmiş gitmiş sahneleri kesmiş önemli yerleri koymuş bir de çok ayar oldum :D

Hocam adınıza üzüldüm umarım güzel biter oyun ders çalışmam lazım ama kendimi tutamıyorum xdddd.

@Blacksidemre Hocam madem beğenmedim atıyorsunuz nedenini yazar mısınız? Merak ettim.

Konunuz hem inceleme niteliği taşımıyor hem de oldukça kısa. Ben bu yüzden ‘Beğenmedim’ ifadesini kullandım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı