Hangi açıdan kötü ki? Bende alacağım da almadan önce haberim olsun bari Mesela Eceller ve diğer yaratıkların zorluğu kolaylaşmış mı? Harita küçük mü? Hikaye vasat mı?
Hikaye işlenişi kötü, finali hiç beğenmemiştim. Sürekli tekrar eden bir görev döngüsü var. Ayrıca her görevden sonra kimera kesme görevi yapıyorsun ve bir süre sonra bit artık diye yalvarıyorsun ama yok bitmiyor. Yanlış hatırlamıyorsam hatta bazı kimeralar öncekinin skin giydirilmiş haliydi yani aynı yaratığın benzerini kesmeni istiyor oyun. Kısaca çoğu görevin içeriği oyunu uzatmak için konulmuş gibi geldi bana. Bir tane boss kesiyorsun zar zor sonra bir tane daha atıyor aynısından. Kes babam kes bu mu görev çeşitliliği? Arkadaşlarınla oynamayacaksan zorlanabilirsin benim gibi. Arada konsepti ilginç görevler geldiği oluyor ama dediğim gibi az. Bunun yanı sıra haritadaki şehir bölgesi çok küçük ve diğer oyunlarına nazaran çok daha az etkinlik var haritada. Silah geliştirmeleri çok kısıtlı. Bir de ulaşım için araba koymuşlar çünkü oyunun çoğu haritanın bir noktasından diğer noktasına gitmekle geçiyor. Ulaşımı bir nebze çekilebilir yapsa da araçların yakıtı çok hızlı bitiyor (yetenek ağacında daha uzun sürede bitmesi için bir skill var açabilirsin) ama zaten her noktada farklı araç spawn olduğu için aç-bitir gibi sürekli araç değişeceksin. (Oyunda tek bir araç çeşidi var.) Yetenek ağacı demişken o da aşırı kısıtlı bu yüzden oynanış çok tekrara biniyor. Oyunun beğendiğim yanları ise grafikleri ve detay seviyesi oldu. O parçalanma efektlerini görmeyen yoktur zaten.