Dying Light the Beast grafikleri downgrade yemiş mi?

EgoWaixx

Hectopat
Daha fazla  
"Arkadaşlar, oyunun fragmanında grafikler inanılmaz güzel görünüyordu. Fakat geçtiğimiz günlerde çıkan demosunda, fragmandaki kadar iyi görünmedi bana. Yine de grafikler çok iyi, ama sanki biraz downgrade yemiş gibi hissettim. Sizin düşünceleriniz neler?

Fragman üzerinde sanırsam video editlemesi ile görüntüyü daha da canlı yapıyor olabilirler. Ama bana gelmez bu oyun.

Fragman üzerinde sanırsam video editlemesi ile görüntüyü daha da canlı yapıyor olabilirler. Ama bana gelmez bu oyun.

Bence de o kadar iyi bir oyun olmayacak zaten ilk başta DLC olarak çıkacaktı. Sönük kalacak serinin diğer oyunlarına göre.

Fragmanlar her zaman daha güzel gözükür arada ciddi bir fark yoksa downgrade denemez bence.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Downgrade bu derecede falan olur.

Bence de o kadar iyi bir oyun olmayacak zaten ilk başta DLC olarak çıkacaktı. Sönük kalacak serinin diğer oyunlarına göre.

Ben Dying Light 2'nin hızlı aksiyonunu sevmiştim ama bu oyunda gene Dying Light 1'e dönmüşler.

İnsanların 1.oyunda ne bulduğunu anlamıyorum hikaye anlatımı çok iyi diyorlar bence oldukça kötü.
Oynayış anlamında'da 2.oyunu tercih ederim.

Bence de iyi bir oyun olmayacak en azından benim için yani.

Tam olarak katılıyorum DL2'yi bayıla bayıla oynadım zombilerin hızlıca ölmesi falan bence çok daha iyiydi DL 2'den sonra 1. oyunu oynamaya başladım 2. saat de kapattım bana göre fazla abartılıyor.

Hocam bu derece de olsa yine iyi.

Hala güncel olarak DL 2'yi oynuyorum,53 saate yakın oldu. Bugün yine devam edeceğim. Bana sanki The Beast abartılıyor gibi geliyor. Yine aynı gibi izlediğim videolardan baktığımda. Mantığını koruyup,asıl karakteri getirmiş gibiler. Ve alıyım mı,almayayım mı arasında kalmıştım. BF 6'yı çok istiyorum,en azından uzun dönem oynayabilirim diye. DL 2'yi 7 ay ileri ertelemişlerdi,ben de ön sipariş vermiştim. Aylarca bekledim... Sanki hayal kırıklığı geliyor gibi. Sadece Türkiye'de ki oyunculara önem verdiği için şişiriliyormuş gibi hissediyorum.

Ben 2. oyundan farklı olan çok bir şey görmedim sanki 2. oyunun üstüne yama yapılmış birkaç şey değiştirilmiş gibi. Size kalmış tabii ama ben yine de şans verirdim.

Ben 2. oyundan farklı olan çok bir şey görmedim sanki 2. oyunun üstüne yama yapılmış birkaç şey değiştirilmiş gibi. Size kalmış tabii ama ben yine de şans verirdim.
Evet bence de öyle,banada öyle geldi. Zaten DLC tarzında mı ne çıkacaktı sanırsam,oyun tam haline döndü gibi bir olay olmuş diyorlardı. Şans veresim yok,çünkü offline oyuna o kadar para vermek mantıklı gelmiyor. Alacak arkadaşımda yok,olsa beraber oynardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…