Dying Light the Beast indirime ne zaman girer?

Monocled

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, yeni çıkan Dying Light the Beast oyunu ne zaman indirime girebilir, girerse bu indirim oranı en fazla kaç olur? Bilen var mı?

Hemen girmez, girdiğinde de düşük oranda girer yüksek olmaz.
DL2 4-5 ay sonra ilk indirimini almıştı ve oranı %20 falandı sanırım. Yüksek indirim almaz yani aldığında da.

Hemen girmez, girdiğinde de düşük oranda girer yüksek olmaz.
DL2 4-5 ay sonra ilk indirimini almıştı ve oranı %20 falandı sanırım. Yüksek indirim almaz yani aldığında da.
%20 de iyi ilk baslara göre bence ama 4-5 ay biraz geç geldi bana sanki.

%20 de iyi ilk baslara göre bence ama 4-5 ay biraz geç geldi bana sanki.

Başka türlüsü olmaz, adamlar oyunu yeni çıkardı 45 dolara alan insanlar kendisini enayi gibi hisseder bir anda indirim çakarlarsa. En az 4-5 ay geçer yani indirim için.

45 dolar etmez zaten oyun, aceleye gerek yok bence bekleyin.

Yani şahsen ben 15 doların üstünde oyunları almam ama bu oyunu beklediğim için biraz alaşım var gibi ama yine de çok pahalı

Epic Games'te yüzde 20 geri veriyor oradan almayı düşünüyorum ama kararsız kaldım.

Epic Games'te yüzde 20 geri veriyor oradan almayı düşünüyorum ama kararsız kaldım.

Şahsen bana yine de çok pahalı geldi.

Ben hâlâ pahalı olduğunu düşünüyorum ederine göre. Oyunun aşırı derece hayranı olmadığınız sürece bence mantıklı değil. Zevk meselesi gerçi, oyunu çıkmadan alan da var sonuçta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…