Dying Light: The Beast kış indiriminde indirime girer mi?

• Konuyu başlatan mooncw
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 86

mooncw

Decapat
Daha fazla  
Şu anda Epic Games'te halihazırda %25 indirimde ve 1300 TL, Epic cashbackle beraber 260TL daha geliyor. İndirim 2 Aralıkta bitecek, sizce 11 Aralık kış indiriminde bir daha indirime girer mi? Girerse aynı yüzdeyle mi girer daha fazla mı? Almak konusunda kararsızım şu an.

Dosya Ekleri

• 1764266020915.png
    1764266020915.png
    147,5 KB · Görüntüleme: 11
Bendede bazen öyle oluyor. Sonra tekrar deneyince gözüküyor, anlamış değilim.
Garip bir sistem anlamadım. Her neyse sorunuza yanıt vereyim;
Öncelikle şurayı netleştireyim: Oyun %25 değil %20 indirimde. Sizde %25 olmasının nedeni Epic kütüphanenizde DL1, DL2 veya her ikisinin de olması. (bende DL1 var Epic'te o yüzden %25 indirimliydi göründüğünde). Aynı durum Steam için de geçerli. Steam'de DL1, DL2 veya her ikisi de varsa %25, yoksa %20 indirimli oluyor.

Kış indirimlerinde ben şahsen indirime gireceğini düşünüyorum fakat yine diğer oyun sahiplerine ek indirim sağlanır mı onu bilemiyorum. Kısaca bence şu an aldığı gibi en az %20 indirim alacaktır.

Garip bir sistem anlamadım. Her neyse sorunuza yanıt vereyim;
Öncelikle şurayı netleştireyim: oyun %25 değil %20 indirimde. Sizde %25 olmasının nedeni Epic kütüphanenizde DL1, DL2 veya her ikisinin de olması. (bende DL1 var Epic'te o yüzden %25 indirimliydi göründüğünde). Aynı durum Steam için de geçerli. Steam'de DL1, DL2 veya her ikisi de varsa %25, yoksa %20 indirimli oluyor.

Kış indirimlerinde ben şahsen indirime gireceğini düşünüyorum fakat yine oyun sahiplerine ek indirim sağlanır mı onu bilemiyorum. Kısaca bence şu an aldığı gibi en az %20 indirim alacaktır.

Arada çok kısa bir zaman farkı var ve 3 aydır ilk indirimleri olduğundan biraz arada kalıyorum girer mi girmezmi diye.

Arada çok kısa bir zaman farkı var ve 3 aydır ilk indirimleri olduğundan biraz arada kalıyorum girer mi girmezmi diye.
Bence bunu Techland da düşünmüştür. Nasıl olsa kış indirimleri var deyip sokmazlardı bence öyle olsa. Sonuçta kış indirimleri büyük çaplı bir indirim. Mevsimi kapsıyor. Ama tabii düşüncelerini okuyamıyoruz o yüzden kesin bir şey diyemeyiz.

Edit: Epic'te standart sürümü indirimde değilmiş sadece yukarıda yazdığım diğer oyuna sahip olanlara indirim yapılmış. 2. Hesabımda hiçbir şekilde indirim görünmüyor (sepette bile). Hatta SteamDB'de Epic fiyatı indirimsiz görünüyor. Deluxe ise herkese %20, diğer oyun sahiplerine %25 indirimde.

Son düzenleme:
Edit: Epic'te standart sürümü indirimde değilmiş sadece yukarıda yazdığım diğer oyuna sahip olanlara indirim yapılmış. 2. hesabımda hiçbir şekilde indirim görünmüyor (sepette bile). Hatta SteamDB'de Epic fiyatı indirimsiz görünüyor. Deluxe ise %20 indirimde.

Bende neden böyle gözüküyor ki? DL olduğundan mı?

Bende neden böyle gözüküyor ki? DL olduğundan mı?
Muhtemelen evet. Ana hesabımda DL1 var Epic Gameste. Mağazada indirimsiz fiyatı yazıyor ama ödeme kısmında %25 indirimli görünüyor ve o parayı istiyor. 2. hesabımda her 2 oyun da yok. Onda sabit indirimsiz fiyatı istiyor ödeme kısmında.

Ekran Görüntüsü (15).png
Ekran Görüntüsü (16).png

Anladım hocam teşekkürler bilgilendirme için, siz almayı düşünüyor musunuz? 😀
Aynı durum Forza Horizon 5 için de var. Forza Horizon 4 kütüphanende varsa %65 indirimli oluyor Forza Horizon 5. Forza Horizon 4 kütüphanende yoksa klasik %50.

Edit: Dying Light 1'i 329 saat, Dying Light 2'yi de 86 saat oynamış biri olarak ve %25 indirimli alabilecekken bu fiyatı vermeye sıcak değilim açıkçası. Oyun çok güzel ama TR şartlarında bu kadar yüksek para edeceğinden şüpheliyim.
Burada yazmıştım cevabı. Kısaca; Bu fiyata asla ama evet :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı