Çözüldü Dying Light the Beast saat kaçta çıkacak?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Mafia The Old Country yerine bu oyun alınır değil mi arkadaşlar? İlk iki oyununu sevemedim ama bu sefer sağlam geliyor gibi. Birçok korku oyununu da bitirdim outlast hariç.

Mafia: The Old Country yerine bu oyun alınır değil mi arkadaşlar? İlk iki oyununu sevemedim ama bu sefer sağlam geliyor gibi. Birçok korku oyununu da bitirdim Outlast hariç.

Kanka iki seriyide seven biriyim ben eğer açık dünyada geziyim yan görev yapayım yapılacak şeyler olsun diyorsan Dying Light 10 numara ama diyosanki ben görevden göreve gidiyim bir de sadece manzaralara gidip fotoğraf çekineyim sonra tekrar göreve döneyim dersen Mafia al.

Mafia: The Old Country yerine bu oyun alınır değil mi arkadaşlar? İlk iki oyununu sevemedim ama bu sefer sağlam geliyor gibi. Birçok korku oyununu da bitirdim Outlast hariç.

45 dolara bu oyun alınmaz. Oyun normalde DLC olmak için planlandı, normalden kısa. Ekstra eklediği olağanüstü bir şey yok. İndirim beklenmeli bu oyuna. Mantıklı değil.

45 dolara bu oyun alınmaz. Oyun normalde DLC olmak için planlandı, normalden kısa. Ekstra eklediği olağanüstü bir şey yok. İndirim beklenmeli bu oyuna. Mantıklı değil.

O zaman Cronos The New Dawn kadar uzun sürmeyecek. İki oyun için de indirime girmesini bekleyeceğiz artık.

Kanka iki seriyide seven biriyim ben eğer açık dünyada geziyim yan görev yapayım yapılacak şeyler olsun diyorsan Dying Light 10 numara ama diyosanki ben görevden göreve gidiyim bir de sadece manzaralara gidip fotoğraf çekineyim sonra tekrar göreve döneyim dersen Mafia al.

Mafia 3 gibi hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum. The Beast'de beni etkileyen Crane'in canavar gücü oldu 😅

O zaman cronos the New dawn kadar uzun sürmeyecek. İki oyun için de indirime girmesini bekleyeceğiz artık.

Mafia 3 gibi hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum. The Beast'de beni etkileyen Crane'in canavar gücü oldu 😅

Benim erken alma sebebim bu seriyi çok sevmemdi ve ilk oynayanlardan olmak istememdi ondan dolayı aldım ama tabii ki indirimi beklemek her zaman daha mantıklı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı