Dying Light: The Beast şu an alınmalı mı?

Alınmaz bence çok saçma yapmışlar kafayı yedirtir insana normal bir zombi gelip seni tuttuğunda hiç hasar vermediğinde canının %25'i gidiyor sırf şu olay yüzünden oyunu iade ettim. Hatta internette bazı yabancı kişiler şunu diyor: Zombis grab u 90% of the time and the impact of weapon on zombi are not visible. Same problem as Dying Light 2, they made an Update for that but they forget it in this One.

Son düzenleme:
Zorluğu düşürseydin hocam. Neyine bu kadar takıldın anlayamadım.

Hikaye zorluğunu denedim orada da aynı zombiler uzaktan atlıyor tutup sağlığı düşürüyor. Boss öldürürken hiç zorlanmadım ama 3 tane zombi öldürürken bayağı zorlandım bu da benimle alaklı bir şey değil internette araştırırsanız görürsünüz başka oyuncularında böyle sorunlarının olduğunu.

Ben kolay modda oynadım, neredeyse ölmedim bile diyebilirim.

Bu fiyata alınmaz Ultimate Edition var diye oynadım ancak bu oyunun en başından beri DLC olarak çıkması için tasarlandığı o kadar belli ki. Tencent denen y..şak şirket yüzünden ayrı oyun haline geldi ki 40 dolara satabilsinler. Karşılaştığım pek fazla bug yok ancak en sinir edici olanı bir yere tırmanırken iki tutunma yeri arasına sıkışıp aşağı rubberbandlenmek. Deli ediyor insanı.

Tabii ki bu fiyata oyun almayacağız. Yaşasın 7 harfli yeşil program.

Soru şuan alınmalı mıdır? dan ortak hesap satın almaya evrilmiş mesajlar ortada. Yoktan yere gelipte ortak hesaptan alsak nasıl olur diye sormadım. Sonuçta varolan bir konuşmaya katılım yaptım.

45 dolar vermeye gerek yok, aynı oyun hiçbir yenilik yok hikaye dışında. Biraz indirim bekleyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…