Dying Light: The Beast tanıtıldı!

DLC değil bu yan oyun gibi bir şey. Oynamak için DL2'ye sahip olmana gerek yok. Eğer yukarıda da söylediğim gibi DL2 Ultimate sürüme sahipsen ücretsiz sahip olacaksın bu oyuna.

Bende DL2 var Ultimate almalı mıyım sizce fakat Epic Games'te yoksa oyunu ayrı mı alsam.

Atmosferi Dying Light 1 gibi olursa kesinlikle alırım 2'yi bir daha bitireceğim gibi oynanışları öğrenmek için. bayadır bekliyordum.
Crane'a saygısızlık etmezler umarım.

Bana göre AC Mirage gibi bir ara oyun olacak bu. DL3'e hazırlık aşaması gibi. Yani DLC olacağını sanmıyorum.
Kesinlikle katılıyorum, öyle olması gerekiyor. DLC olması saçmalık olur bu zamanda.

Crane'a saygısızlık etmezler umarım.

Bence ilk iki oyuna göre daha karanlık bir tema da oynayacağız gibi. Araba silah gibi detayların tekrar olması çok güzel olmuş. Şahsi olarak ilk iki oyundan daha çok sevdiğim the folowing olmuştu. Çok farklıydı ve çok sevmiştim ilk oyunu 100%100 bitirmiştim. 2 oyun da 75 saat var oda iyiydi bitirince. Bence the Beast da daha çok folowing e benzeyecek.

Aynı şekilde, ben mutasyona uğruyacağını düşünüyorum fakat bilmiyorum Dying Light 2'deki adamımızdan güçsüz olmasında
10 sene işkence görmüş bir Crane göreceğiz, öfkesinin önce ki oyundan 10-20 kat fazla olan bir Crane'i umarım güçsüz yapmazlar.

Bu görselde çok şey var zombinin silah kullanması gibi Fov'un değişmesi gibi haritanın genişliği gibi. Ayrıca atmosferi 2. oyundaki gibi yapacaklar sanırım ben 1. oyundaki sarı dünyayı çok sevmiştim oysaki, bari karanlık yapsalar Crane'nin gücünü falan görelim.

DL3'e güzel bir hazırlık yapıyorlar gibi.

Umarım sonu da The Following'e benzemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…