F flwrxw Centipat Katılım 30 Ekim 2022 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2023 #1 The followinge sahip olmama ragmen acmaya calistigimda the following indirilebilir icerigine sahip değilsin diyor nasıl düzeltebilirim?
The followinge sahip olmama ragmen acmaya calistigimda the following indirilebilir icerigine sahip değilsin diyor nasıl düzeltebilirim?
Çözüm SeyitAli253 10 Ağustos 2023 flwrxw dedi: The followinge sahip olmama ragmen acmaya calistigimda the following indirilebilir icerigine sahip değilsin diyor nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Steam'e gir Dying Light'e sag tıkla özelliklere bas orada DLC var tiki kapa tekrar aç.
flwrxw dedi: The followinge sahip olmama ragmen acmaya calistigimda the following indirilebilir icerigine sahip değilsin diyor nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Steam'e gir Dying Light'e sag tıkla özelliklere bas orada DLC var tiki kapa tekrar aç.
W WWxSunSet Hectopat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 694 10 Ağustos 2023 #2 flwrxw dedi: The followinge sahip olmama ragmen acmaya calistigimda the following indirilebilir icerigine sahip değilsin diyor nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Definitive Edition mı aldın Artı 0 Eksi
flwrxw dedi: The followinge sahip olmama ragmen acmaya calistigimda the following indirilebilir icerigine sahip değilsin diyor nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Definitive Edition mı aldın
SeyitAli253 Kilopat Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 4.972 Çözümler 30 Daha fazla Sistem Özellikleri Intel® Alder Lake Core™ i7-12700H 14C/20T; 24MB L3; E-CORE Max 3.50GHZ P-CORE Max 4.7GHZ;45W ;10nm SuperFin 4 GB RTX 3050 Ti 128-Bit Max-P 80Watt + 15 Watt DB 2.0 32GB (2x16GB) DDR4 1.2V 3200MHz SODIMM Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2023 #3 flwrxw dedi: The followinge sahip olmama ragmen acmaya calistigimda the following indirilebilir icerigine sahip değilsin diyor nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Steam'e gir Dying Light'e sag tıkla özelliklere bas orada DLC var tiki kapa tekrar aç. Artı 0 Eksi Çözüm
flwrxw dedi: The followinge sahip olmama ragmen acmaya calistigimda the following indirilebilir icerigine sahip değilsin diyor nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Steam'e gir Dying Light'e sag tıkla özelliklere bas orada DLC var tiki kapa tekrar aç.
Livo Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 3.979 Makaleler 2 Çözümler 24 10 Ağustos 2023 #4 Artı 0 Eksi
W WWxSunSet Hectopat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 694 10 Ağustos 2023 #5 flwrxw dedi: The followinge sahip olmama ragmen acmaya calistigimda the following indirilebilir icerigine sahip değilsin diyor nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... ben definitive almıştım girebiliyordum bitirdim hatta the following i. Artı 0 Eksi
flwrxw dedi: The followinge sahip olmama ragmen acmaya calistigimda the following indirilebilir icerigine sahip değilsin diyor nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... ben definitive almıştım girebiliyordum bitirdim hatta the following i.
LEGENDEGOİST Hectopat Katılım 4 Aralık 2021 Mesajlar 1.944 Makaleler 1 Çözümler 13 10 Ağustos 2023 #6 flwrxw dedi: The followinge sahip olmama ragmen acmaya calistigimda the following indirilebilir icerigine sahip değilsin diyor nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Oyunun hangi sürümünü aldın? Artı 0 Eksi
flwrxw dedi: The followinge sahip olmama ragmen acmaya calistigimda the following indirilebilir icerigine sahip değilsin diyor nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Oyunun hangi sürümünü aldın?
KS KS F flwrxw Centipat Katılım 30 Ekim 2022 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2023 #7 LEGENDEGOİST dedi: Oyunun hangi sürümünü aldın? Genişletmek için tıkla... Tam hatırlamıyorum ama benimle aynı sürümü alan arkadaşım girebiliyor ben giremiyorum Artı 0 Eksi
LEGENDEGOİST dedi: Oyunun hangi sürümünü aldın? Genişletmek için tıkla... Tam hatırlamıyorum ama benimle aynı sürümü alan arkadaşım girebiliyor ben giremiyorum
LEGENDEGOİST Hectopat Katılım 4 Aralık 2021 Mesajlar 1.944 Makaleler 1 Çözümler 13 10 Ağustos 2023 #8 flwrxw dedi: Tam hatırlamıyorum ama benimle aynı sürümü alan arkadaşım girebiliyor ben giremiyorum Genişletmek için tıkla... Lütfen Dying Light satış sayfasına gelip ekran görüntüsünü buraya atın. Artı 0 Eksi
flwrxw dedi: Tam hatırlamıyorum ama benimle aynı sürümü alan arkadaşım girebiliyor ben giremiyorum Genişletmek için tıkla... Lütfen Dying Light satış sayfasına gelip ekran görüntüsünü buraya atın.
KS KS F flwrxw Centipat Katılım 30 Ekim 2022 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2023 #9 SeyitAli253 dedi: Steam'e gir Dying Light'e sag tıkla özelliklere bas orada DLC var tiki kapa tekrar aç. Genişletmek için tıkla... Hocam tiklerin hepsi nedense kapalıymış siz söyleyince farkettim açınca düzeldi teşekkürler Artı 0 Eksi
SeyitAli253 dedi: Steam'e gir Dying Light'e sag tıkla özelliklere bas orada DLC var tiki kapa tekrar aç. Genişletmek için tıkla... Hocam tiklerin hepsi nedense kapalıymış siz söyleyince farkettim açınca düzeldi teşekkürler
SeyitAli253 Kilopat Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 4.972 Çözümler 30 Daha fazla Sistem Özellikleri Intel® Alder Lake Core™ i7-12700H 14C/20T; 24MB L3; E-CORE Max 3.50GHZ P-CORE Max 4.7GHZ;45W ;10nm SuperFin 4 GB RTX 3050 Ti 128-Bit Max-P 80Watt + 15 Watt DB 2.0 32GB (2x16GB) DDR4 1.2V 3200MHz SODIMM Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2023 #10 flwrxw dedi: Hocam tiklerin hepsi nedense kapalıymış siz söyleyince fark ettim açınca düzeldi teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Artı 0 Eksi
flwrxw dedi: Hocam tiklerin hepsi nedense kapalıymış siz söyleyince fark ettim açınca düzeldi teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim.