Çözüldü Dying Light: The Following görevi nasıl yapılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Asafsims

Femtopat
Daha fazla  
Dying Light the followingde lazarus görevini yaparken bir eşkiya dünyanın altında kaldı ve oraya hiçbir giriş yok. İnternetten görevin nasıl yapıldığına da baktım hicbirinde yeraltında değildi son eşkiya.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Hocam oyunu ya da görevi yeniden başlatın sorun çözülmezse dosyaları doğrulayın.

Hocam oyunu ya da görevi yeniden başlatın sorun çözülmezse dosyaları doğrulayın.

Çözüm
Hocam sağ olun oyunuda düzelttim 2 hafta önce zaten oyun sorunda değil bendeymiş ben birini bulamamışım acayip saklamışlar adamı.

Anladım hocam çözdüğünüz sorunlara çözüldü işaretlerseniz daha iyi olur, teşekkürler.

Unutmuşum hocam hemen işaretleyeyim.

Hocam nasıl yapıyoruz.

Konu başlığındaki bu mesaja.

Rapor vererek diğer kısmında durumu açıklar ve çözüm verilmesini istersiniz ya da konu altındaki üyelerden birinin mesajının yanındaki daire içinde oka basarak çözüldü verebilirsiniz. Çözüldü yazarak nasıl çözdüğünüzü anlatabilirsiniz konu başlığı altında.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…