Rehber Dying Light'ı Düşük Sistemde Oynayabilme Rehberi

Son düzenleme:
Hocam Kaspersky ile tarattığımda böyle hata veriyor:Eki Görüntüle 1059900

Bence tipik "İşime gelmeyen virüstür." Tamam, trainer, manager veya Crack dosyaları gerekli işlemlerin neredeyse tümünü arkaplanda yapar. Yoksa her defastnda kendimiz yapamazdık. Arkaplanda birçok zararlı işlem yapan virüslere benzediği için damgalanıyorlar. Kaspersky gibi şirketler, trainer, manager veya Crack dosyalarını TAM OLARAK virüslerden ayırabilir ama kimsenin içine gelmez tabi.
Manager, örneğin Data2.pak dosyasını açıp X dosyasının 123. satırındaki "disablesun: true" yazısı ile değiştirme işlemini otomatik yapıyor ancak bu işlemi arkaplanda yaptığı için virüs damgası yiyor.
Hocam bugün yükledim açtım ama sadece Dying Light Manager'ı açtım ve oradaki ayarları yaptım daha azaltılmış ayarlar kısmını yapmadım bu hatayı alıyorum?

Eki Görüntüle 1015243

Bende de oldu, PCm çok kötü olduğundan tüm ayarları geri aldım. Uğraşmamak için. PCn iyiyse Managerdeki ayarların birinin işaretini kaldırıp oyunu açmayı dene. Ta ki oyun açılana kadar. Hangi ayarın soruna neden olduğunu bulamadım PCm yüzünden.

Son düzenleme:

Hocam oynayamazsınız oyun DX11.

hocam bende bunlar ar açarmı intel core (tm) 2 duo cpu e7500@ 2.93ghz 4 gb ram atı radeon 4600 hd olurmu hocam cevap bekliyom

Intel Core (tm) 2 Duo CPU E7500@ 2.93GHz ATI Radeon HD 4600 var ghocam 4 GB RAM açar mı?

Hocam bende bunlar ar açar mı Intel Core (tm) 2 Duo CPU E7500@ 2.93GHz 4 GB RAM ATI Radeon 4600 HD olur mu hocam cevap bekliyorum.

Intel Core (tm) 2 Duo CPU E7500@ 2.93GHz ATI Radeon HD 4600 var ghocam 4 GB RAM açar mı?

Dostum olmaz ekran kartın ve RAM'in kaldırmıyor.

AMD HD 8500M
İ7 7500U
8 GB RAM
Var bu ayarlari oyunun tam rengini fazla kismadan yani oynanabilecek ama oyunu kötü yapmayack şekilde düzenlesek kaç FPS alabilirim

AMD HD 8500M.
i7 7500U.
8 GB RAM.
Var bu ayarlari oyunun tam rengini fazla kismadan yani oynanabilecek ama oyunu kötü yapmayack şekilde düzenlesek kaç FPS alabilirim?

Zaten kasmadan oynayabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…