Hasan fd Hectopat Katılım 25 Nisan 2018 Mesajlar 85 Çözümler 1 25 Ocak 2021 #1 Arkadaşlar ilk başta zıplama bölümünde zıplıyorum. Zıplarken bu metin çıkıyor. Karakter aşagı düşüyor.
Arkadaşlar ilk başta zıplama bölümünde zıplıyorum. Zıplarken bu metin çıkıyor. Karakter aşagı düşüyor.
SuiCast Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mart 2016 Mesajlar 2.770 Makaleler 1 Çözümler 4 25 Ocak 2021 #2 Elini SPACE tuşundan bırakma. (Zıplama tuşu) Artı 0 Eksi
körbiginar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.728 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 25 Ocak 2021 #3 Zıplarken zıplama tuşuna basılı tut. Ve neden İngilizce oynuyorsunuz orijinal türkçesi var oyunun. Artı 0 Eksi
osmankrcr72 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mayıs 2019 Mesajlar 1.873 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2021 #4 Zıplama tuşuna basılı tutmanız lazım karakterin karşı tarafa tutunması için. Artı 0 Eksi
KS KS Hasan fd Hectopat Katılım 25 Nisan 2018 Mesajlar 85 Çözümler 1 25 Ocak 2021 #5 Senin gözünü seveyim tilt oldum ama saçma degil mi aga. Artı 0 Eksi
körbiginar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.728 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 25 Ocak 2021 #6 Hasan fd dedi: Senin gözünü seveyim tilt oldum ama saçma degil mi aga. Genişletmek için tıkla... Hocam aslında çok eğlenceli bir mantık. Sabit yükseklikte zıplamayı hiç sevmem. Bu şekilde ayarlayabiliyorum. Alışırsınız kısaca. Artı 0 Eksi
Hasan fd dedi: Senin gözünü seveyim tilt oldum ama saçma degil mi aga. Genişletmek için tıkla... Hocam aslında çok eğlenceli bir mantık. Sabit yükseklikte zıplamayı hiç sevmem. Bu şekilde ayarlayabiliyorum. Alışırsınız kısaca.
SuiCast Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mart 2016 Mesajlar 2.770 Makaleler 1 Çözümler 4 25 Ocak 2021 #7 Hasan fd dedi: Senin gözünü seveyim tilt oldum ama saçma degil mi aga. Genişletmek için tıkla... Otomatik tutunur o zaman her yere. Buda saçma gerçi. Artı 0 Eksi
Hasan fd dedi: Senin gözünü seveyim tilt oldum ama saçma degil mi aga. Genişletmek için tıkla... Otomatik tutunur o zaman her yere. Buda saçma gerçi.
Synth3x Kilopat Katılım 6 Aralık 2019 Mesajlar 794 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2021 #8 Hasan fd dedi: Senin gözünü seveyim tilt oldum ama saçma degil mi aga. Genişletmek için tıkla... Space basınca mesela normal olarak zıplamak istersin ama otomatik olarak duvara vb. tutunur bu da daha çok tilt eder. Gayet mantıklı bence basılı tutmamız. Artı 0 Eksi
Hasan fd dedi: Senin gözünü seveyim tilt oldum ama saçma degil mi aga. Genişletmek için tıkla... Space basınca mesela normal olarak zıplamak istersin ama otomatik olarak duvara vb. tutunur bu da daha çok tilt eder. Gayet mantıklı bence basılı tutmamız.