Quikied Hectopat Katılım 18 Haziran 2021 Mesajlar 1.701 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2021 #1 Afetzede seviyemi fulledim ondan sonra güzel lootlar yavaş yavaş gelmeye başladı ama daha iyisi için ne yapmam gerekiyor?
Afetzede seviyemi fulledim ondan sonra güzel lootlar yavaş yavaş gelmeye başladı ama daha iyisi için ne yapmam gerekiyor?
Erayurun71717 Hectopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 604 Çözümler 1 4 Aralık 2021 #2 Quikied dedi: Afetzede seviyemi fulledim ondan sonra güzel lootlar yavaş yavaş gelmeye başladı ama daha iyisi için ne yapmam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Mod menü indir istediğin silahı alırsın
Quikied dedi: Afetzede seviyemi fulledim ondan sonra güzel lootlar yavaş yavaş gelmeye başladı ama daha iyisi için ne yapmam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Mod menü indir istediğin silahı alırsın
Quikied Hectopat Katılım 18 Haziran 2021 Mesajlar 1.701 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2021 #3 Erayurun71717 dedi: Mod menü indir istediğin silahı alırsın Genişletmek için tıkla... Hile mi yap diyorsunuz kısacası? Niye yapayım bunu?
Erayurun71717 dedi: Mod menü indir istediğin silahı alırsın Genişletmek için tıkla... Hile mi yap diyorsunuz kısacası? Niye yapayım bunu?
Erayurun71717 Hectopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 604 Çözümler 1 4 Aralık 2021 #4 Quikied dedi: Hile mi yap diyorsunuz kısacası? Niye yapayım bunu? Genişletmek için tıkla... Daha iyi loot çıkarma gibi bişey anca en zor modda oynarsan yoksa mod menü ile
Quikied dedi: Hile mi yap diyorsunuz kısacası? Niye yapayım bunu? Genişletmek için tıkla... Daha iyi loot çıkarma gibi bişey anca en zor modda oynarsan yoksa mod menü ile
Quikied Hectopat Katılım 18 Haziran 2021 Mesajlar 1.701 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2021 #5 Erayurun71717 dedi: Daha iyi loot çıkarma gibi bişey anca en zor modda oynarsan yoksa mod menü ile Genişletmek için tıkla... Öyle bir kural yok oyunda. Hapishaneden de çıkıyor mesela kasarsam, zorluk sadece ihtimali arttırıyor. Bir iki taktik istemiştim.
Erayurun71717 dedi: Daha iyi loot çıkarma gibi bişey anca en zor modda oynarsan yoksa mod menü ile Genişletmek için tıkla... Öyle bir kural yok oyunda. Hapishaneden de çıkıyor mesela kasarsam, zorluk sadece ihtimali arttırıyor. Bir iki taktik istemiştim.